Mijn Prolinq

Referenties professionals

Chris van 't Oor

Mechanical Engineer

"Ik heb een hele goede ervaring gehad met Leendert. Leendert verdiept zich goed in je wensen en eisen. Hij neemt de tijd voor een uitgebreid gesprek en komt alleen met vacatures die echt aansluiten bij wat er besproken is. Daarnaast bereid hij je goed voor op sollicitatiegesprekken en is hij heel transparant over de communicatie die hij heeft met het bedrijf."

Wim Raes

Sales Support Executive

“Ik ben van A tot Z prima geholpen door zowel Bianca als Leendert van Mijn Prolinq. Tijdens het gehele traject werd ik pro-actief benaderd en constant geïnformeerd over enige ontwikkelingen. Vanaf het intake gesprek tot aan de nieuwe baan heb ik niks anders dan positieve ervaringen. ”

Nick Vermeulen

Uitvoerder Betonwapeningsstaal

"Via een vacature ben ik in contact gekomen met Mijn Prolinq. Direct viel mij de open en duidelijke communicatie op, vooral door de oprechte interesse in jou als persoon. Er wordt niet alleen gekeken naar het vullen van een vacature, maar ook of een kandidaat past binnen het bedrijf. Nadat ik uitendelijk via een andere route een andere functie vond, volgde er nog een telefoontje en werd me succes gewest. Grote klasse!”

Dion van Dieren

Service Engineer

“Ik heb het proces met Mijn Prolinq als erg positief ervaren. Het is heel persoonlijk en een sterke communicatie.”

Lucien Huijsman

Sales Support Executive 

"De open communicatie zorgt voor een persoonlijke aanpak. Alles is tot in de puntjes geregeld. Mijn Prolinq is een aanrader.”

Burak Kuruoglu

Werkvoorbereider

“Ik heb genoten van de samenwerking, het snelle schakelen en de communicatie.
Leendert en Bianca zijn hele vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat je geen nummertje bent. Mede dankzij Mijn Prolinq heb ik binnen 2 dagen een contract kunnen ondertekenen bij een prachtige werkgever als werkvoorbereider.
Dank jullie wel Leendert en Bianca.”

Niels Bouman

Mechanical Project Engineer

“Op informele maar professionele manier een eerste kennismakingsgesprek gehad bij Optima. Tijdens dit gesprek heeft Optima gepeild waar mijn interesses liggen en waar ik naar op zoek ben in een baan. Daarna hebben ze verschillende kennismakingen bij bedrijven geregeld, de één wel relevanter dan de ander, maar hieruit is een prachtige nieuwe functie voor mij gekomen. Optima is goed betrokken geweest bij het gehele proces en heeft alles keurig geregeld. Ook hebben ze me van kundig advies voorzien.”

Kim Stello

Technical Buyer

“Leendert van Prolinq zoekt echt naar een bedrijf dat goed bij je past. Ze luisteren goed naar je om samen op zoek te gaan naar een bedrijf voor het lange termijn. Fijne samenwerking, open communicatie en vooral prettige mensen. Bij Prolinq krijg je een persoonlijke maar fijne aanpak die werkt!

Bedankt Leendert”

Erik Klijn

Werkvoorbereider Metaal

“Eigenlijk mijn eerste kennismaking met een recruiter. Voelde eigenlijk vanaf het eerste telefonische contact al goed. Na het verstrekken van mijn cv al snel een afspraak met elkaar gemaakt om e.e.a. toe te komen lichten en niet onbelangrijk om te bepalen wat ik nou precies zocht en waar ik me op mijn plaats zou voelen. Leendert is zeer bedreven om zich in te leven in wat jij wil en wat een werkgever wil om zo de perfecte match te realiseren. Dus mocht je toe zijn aan een nieuwe uitdaging of je moet noodgedwongen op zoek zijn naar een andere baan, is Mijn Prolinq een absolute aanrader.”

Pouria Moesavi

Werkvoorbereider / Calculator Civiel

“Dit bedrijf heeft een zeer persoonlijke aanpak. De medewerkers denken altijd met je mee, dit helpt om een passende functie te vinden. Daarnaast wordt je gedurende het proces goed op de hoogte gehouden door je contactpersoon, die je ook helpt voorbereiden op sollicitaties.

Een aanrader dus als je opzoek bent naar een uitdagende en passende functie!”

Maarten Oudshoorn

Werkvoorbereider Tekenaar Verspaning

“Wanneer je met Leendert in zee gaat als je op zoek bent naar de volgende stap in je loopbaan, kun je er vanuit gaan dat hij zijn uiterste best doet om een goede match te maken tussen bedrijf en werknemer. Door zorgvuldig af te wegen wat de werknemer zoekt en door zijn kennis over de bedrijven te gebruiken, kan hij goed peilen waar een match te maken valt. Verder is hij heel prettig in de omgang, en zorgt hij voor een goede voorbereiding bij de sollicitatiegesprekken. Voor vragen en advies kun je altijd bij Leendert terecht. Ik heb het contact met Mijn Prolinq als erg prettig ervaren.”

Lennart

Mechanical Project Engineer

“Met Leendert van Mijn Prolinq heb ik prettig contact gehad. Leendert is zeer integer en verdiept zich echt in de persoon die hij zoekt voor het vervullen van een vacature. Dit alles om een goede match voor de lange termijn te maken tussen werknemer en werkgever.”

Herman Bretveld

Constructeur

“Op zoek naar de volgende stap in mijn carrière heeft Mijn Prolinq mij geholpen om de juiste baan te vinden. In een goed gesprek zijn mijn ervaring, wensen en kansen besproken. Zij hebben mij overtuigd dat ik de stap kon maken van ontwerp in de aannemerij naar een ingenieursbureau. In hun  netwerk hebben zij de baan gevonden, waar ik mijn ervaring kan toepassen en ruimte is voor uitbreiding binnen mijn vakgebied. Ik kan Mijn Prolinq aanraden voor werkzoekenden die toe zijn aan een nieuwe baan.”

Mitchel Nijssen

Tekenaar / Werkvoorbereider

“De communicatie met Mijn Prolinq (Leendert) heb ik als zeer aangenaam ervaren. Niet zeker wist ik of ik wel mijn vaste baan zou opzeggen voor iets nieuws. In eerste instantie telefonisch contact buiten werktijd en vervolgens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis, vond ik om die reden een prettige manier van werken. Doordat Leendert goed naar mij luisterde en goed communiceerde tussen werkgever en werknemer, ben ik nu aan de slag bij een nieuwe werkgever!”

Arno de Haas

Tekla- / BIM-modelleur

“Mijn Prolinq heeft mij ondersteund in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging om mijn oude passie weer op te kunnen pakken.
Bij Mijn Prolinq houden ze van een persoonlijke aanpak door diverse gesprekken te voeren. Door deze gesprekken worden zowel opdrachtgever als kandidaat zorgvuldig gescreend om een zo goed mogelijke match te maken. Al met al heb ik de bijdrage van Mijn Prolinq als zeer positief ervaren en ik zou andere werkzoekenden zeker aanraden contact op te nemen.”

Tom Termijn

Financieel Administrateur

“Erg prettige kennismaking met Leendert Romijn / Mijn Prolinq. Leendert is erg goed en duidelijk in zijn communicatie! Hij luistert goed naar de wensen van de kandidaat en laat dit zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van het bedrijf. Ik kan Leendert / Mijn Prolinq van harte aanbevelen voor werkzoekenden en voor bedrijven die een vacature hebben.”

Benjamin Boomgaardt

Project Engineer

“De open communicatie en het vertalen van mijn cv én mijn persoonlijke verhaal naar een goed passende vacature, heb ik als zeer prettig ervaren. Leendert luistert goed naar de wensen van de kandidaat en het bedrijf, dit heb ik gemerkt doordat de vacature en het bedrijf goed bij mijn wensen aansloot. De verschillende gesprekken zijn erg prettig verlopen!”

Bart Suijkerbuijk

Calulator / Werkvoorbereider

“Ik ken Leendert als een doortastend professional die transparant te werk gaat om de klant en kandidaat met een goede basis rond de tafel te laten zitten. Daarnaast houdt hij alle partijen keurig en volledig op de hoogte van het proces en kijkt hij niet alleen naar achtergronden maar ook zeker naar competenties en ambities. Kortom een voorbeeld voor de detacheringsbranche!”

Arie de Vlaam

Operations Manager

“Leendert is een voorbeeld recruiter. Hij gaat met de vaardigheden en kwaliteiten van de kandidaat op zoek naar de best passende werkgever. Ook andersom probeert hij de best aansluitende match te maken. Daarbij is hij transparant, open en eerlijk in zijn werkwijze en verslaggeving. Ik kan Leendert alleen maar van harte aanbevelen als de recruiter, die de vacante positie binnen een onderneming gaat invullen.”

Angelo van Mennen

Werkvoorbereider

“In vergelijking tot andere bureaus, ben je één van de weinigen die doelbewust en actief zoekt naar potentiële opdrachtgevers en daarbij iedereen goed op de hoogte houdt.”

Opdrachtgevers

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq