Referenties professionals

Herman Bretveld

Constructeur

“Op zoek naar de volgende stap in mijn carrière heeft Mijn Prolinq mij geholpen om de juiste baan te vinden. In een goed gesprek zijn mijn ervaring, wensen en kansen besproken. Zij hebben mij overtuigd dat ik de stap kon maken van ontwerp in de aannemerij naar een ingenieursbureau. In hun  netwerk hebben zij de baan gevonden, waar ik mijn ervaring kan toepassen en ruimte is voor uitbreiding binnen mijn vakgebied. Ik kan Mijn Prolinq aanraden voor werkzoekenden die toe zijn aan een nieuwe baan.”

Mitchel Nijssen

Tekenaar / Werkvoorbereider

“De communicatie met Mijn Prolinq (Leendert) heb ik als zeer aangenaam ervaren. Niet zeker wist ik of ik wel mijn vaste baan zou opzeggen voor iets nieuws. In eerste instantie telefonisch contact buiten werktijd en vervolgens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis, vond ik om die reden een prettige manier van werken. Doordat Leendert goed naar mij luisterde en goed communiceerde tussen werkgever en werknemer, ben ik nu aan de slag bij een nieuwe werkgever!”

Arno de Haas

Tekla- / BIM-modelleur

“Mijn Prolinq heeft mij ondersteund in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging om mijn oude passie weer op te kunnen pakken.
Bij Mijn Prolinq houden ze van een persoonlijke aanpak door diverse gesprekken te voeren. Door deze gesprekken worden zowel opdrachtgever als kandidaat zorgvuldig gescreend om een zo goed mogelijke match te maken. Al met al heb ik de bijdrage van Mijn Prolinq als zeer positief ervaren en ik zou andere werkzoekenden zeker aanraden contact op te nemen.”

Tom Termijn

Financieel Administrateur

“Erg prettige kennismaking met Leendert Romijn / Mijn Prolinq. Leendert is erg goed en duidelijk in zijn communicatie! Hij luistert goed naar de wensen van de kandidaat en laat dit zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van het bedrijf. Ik kan Leendert / Mijn Prolinq van harte aanbevelen voor werkzoekenden en voor bedrijven die een vacature hebben.”

Benjamin Boomgaardt

Project Engineer

“De open communicatie en het vertalen van mijn cv én mijn persoonlijke verhaal naar een goed passende vacature, heb ik als zeer prettig ervaren. Leendert luistert goed naar de wensen van de kandidaat en het bedrijf, dit heb ik gemerkt doordat de vacature en het bedrijf goed bij mijn wensen aansloot. De verschillende gesprekken zijn erg prettig verlopen!”

Bart Suijkerbuijk

Calulator / Werkvoorbereider

“Ik ken Leendert als een doortastend professional die transparant te werk gaat om de klant en kandidaat met een goede basis rond de tafel te laten zitten. Daarnaast houdt hij alle partijen keurig en volledig op de hoogte van het proces en kijkt hij niet alleen naar achtergronden maar ook zeker naar competenties en ambities. Kortom een voorbeeld voor de detacheringsbranche!”

Arie de Vlaam

Operations Manager

“Leendert is een voorbeeld recruiter. Hij gaat met de vaardigheden en kwaliteiten van de kandidaat op zoek naar de best passende werkgever. Ook andersom probeert hij de best aansluitende match te maken. Daarbij is hij transparant, open en eerlijk in zijn werkwijze en verslaggeving. Ik kan Leendert alleen maar van harte aanbevelen als de recruiter, die de vacante positie binnen een onderneming gaat invullen.”

Angelo van Mennen

Werkvoorbereider

“In vergelijking tot andere bureaus, ben je één van de weinigen die doelbewust en actief zoekt naar potentiële opdrachtgevers en daarbij iedereen goed op de hoogte houdt.”

Opdrachtgevers

Bekijken

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq