Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #6 Mijn Prolinq is klaar voor de volgende stap

14 januari 2021 - “Behoud van waardevol personeel begint met het aantrekken van de juiste medewerkers!” Leendert Romijn weet precies waar hij over praat. Zijn bedrijf viert in januari het vijfjarig jubileum. Het netwerk van Leendert bleek de ideale opstap voor het bedienen van zowel kandidaten als opdrachtgevers.''

“Wij verbinden kandidaten en opdrachtgevers die werken in de metaal- en constructieve techniek. Ons uitgangspunt is dat we willen bijdragen aan persoonlijk werkgeluk door het tot stand brengen van duurzame relaties. Voor zowel kandidaten als werkgevers.”

“Staar je niet blind op een CV!”

Onderscheidend vermogen Mijn Prolinq
“Wij onderscheiden ons onder andere door onze uitvoering. De verbindingen die we leggen zijn duurzaam, eerlijk en gericht op de lange termijn. Aan al onze plaatsingen gaat een gedegen voorbereiding vooraf. Wij hanteren een 360 graden aanpak. Dat houdt in dat we zowel de klant, als de kandidaat zo goed mogelijk in kaart brengen. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook op basis van de zogenoemde soft skills. De juiste match gaat namelijk veel verder dan alleen een match op inhoud, op basis van een CV. Met onze 360 graden aanpak creëren we een zo compleet mogelijk profiel, waardoor er de juiste aandacht is binnen alle fasen van het wervingsproces. Door onze klanten te betrekken bij het proces kunnen wij de juiste behoeftes vaststellen en de verwachtingen ook aan de voorkant goed managen. Dat voorkomt teleurstellingen en verhoogt de kans op een ideale match. Het schetsen van een reëel en eerlijk beeld is de basis voor een succesvolle arbeidsrelatie.”

Successen van Mijn Prolinq
“Om onze successen te meten, kijken we altijd naar het percentage dat na plaatsing voor langere tijd werkzaam is bij een opdrachtgever. Omdat Mijn Prolinq ernaar streeft om duurzame relaties te bewerkstelligen tussen kandidaat en opdrachtgever, is dat voor ons een hele belangrijke indicator van succes. Maar liefst 82% van de kandidaten die wij plaatsen zijn na een jaar nog steeds aan het werk bij de betreffende opdrachtgever óf hebben zelfs een vaste aanstelling gekregen. 

Inmiddels zijn wij voor een aantal midden- en kleinbedrijven uit de regio het verlengde van de HR-afdeling geworden. Een groot compliment. Omdat we in het voortraject al actief meedenken in de personeelsbehoefte, schuiven we steeds vaker aan als vaste ‘HR-partner’. We worden gewaardeerd omdat we zeggen én laten zien zoals het is. Een reëel beeld en verwachtingspatroon is zo belangrijk in dit werk. Daar is iedereen bij gebaat. Het kost meer tijd, maar het levert je dan ook wel daadwerkelijk een match op voor de lange termijn. Voor de helderheid maken we vaak gebruik van foto- en videomateriaal. Zodat je ook echt een gevoel krijgt bij de bedrijfscultuur. Dit is wat ons betreft namelijk een essentiële factor om een goede keuze te kunnen maken. Dankzij onze werkwijze spreidt onze bekendheid zich uit als een olievlek!”

“Zonder goede intake, geen match!”

Stip aan de horizon
“We blijven ons focussen op de metaal-  en constructieve techniek. Een duidelijke focus zorgt dat je echt kan uitblinken in je vakgebied. Ons kantoor is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Dat maakt van de driehoek Gorinchem-Dordrecht-Rotterdam grofweg ons werkterrein, al kijken we ook zeker verder. Maar ons doel is natuurlijk om door onze transparante aanpak verder uit te breiden. Door onze gedegen voorbereiding en goede inschattingen is elk gesprek per definitie kansrijk. Het is nooit tijdverspilling als wij een gesprek initiëren. Daar is erg veel tijd en energie ingestopt. Wij zijn namelijk pas succesvol, als de match ook succesvol is. Het is mooi om te zien dat we dat vertrouwen van zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers krijgen. En dat hopen we de komende jaren alleen nog maar verder uit te breiden!”

“Bij Mijn Prolinq is elk gesprek per definitie kansrijk en nooit tijdverspilling”

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq