Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #7 'Ik hoop hier nog lang te werken'

25 februari 2021 - Lynn de Waal is 22 jaar oud. Als SHEQ officer is zij bij Rometal verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, en bewaakt zij milieumaatregelen en de kwaliteit van het proces. Lynn is door bemiddeling van Mijn Prolinq bij het constructiebedrijf voor de offshore terecht gekomen.

“Rometal is een Nederlands bedrijf, met een vestiging in Roemenië en hier in Rotterdam Heijplaat. Ik ben verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid, het milieubeleid en de kwaliteit bij de Nederlandse vestiging. En ik ondersteun mijn collega’s in Roemenië op dit vlak.”

“Mijn eerste gesprek was gelijk raak!”

Maatwerk
Lynn: “De vacature bij Rometal was geplaatst door Mijn Prolinq. Naar aanleiding van mijn reactie heb ik een kennismakingsgesprek met Leendert van Mijn Prolinq gehad. Vervolgens verliep het sollicitatietraject heel vlot. Mijn eerste gesprek bij Rometal was gelijk raak! Ik kreeg hier een jaarcontract, maar het contact met Leendert is gebleven. Wat mij betreft is de kracht van Mijn Prolinq dat ze maatwerk leveren. Er wordt heel goed gekeken en geluisterd naar de wensen en kwaliteiten van zowel de werkgever áls de werknemer!”

Divers
“Mijn werk is heel erg divers. Ik hou me bezig met inspecties van gereedschap, maar zorg ook dat de maatregelen bij het produceren van grote staalconstructies conform de juiste regels verloopt. Deze baan sluit heel goed aan bij mijn Hbo-opleiding integrale veiligheidskunde, die heb ik in juli 2020 afgerond. De opleiding is heel breed, ik had bijvoorbeeld ook bij een ministerie terecht kunnen komen. Maar mijn voorkeur is sowieso altijd uitgegaan naar industrie of offshore.”

“Er wordt heel goed gekeken en geluisterd naar de wensen en kwaliteiten van zowel de werkgever áls de werknemer!”

Persoonlijke interesse
“Ik vind het soort projecten erg aantrekkelijk. Het gaat om tastbare risico’s, dat maakt veiligheid heel concreet. En ik steek er zelf iets van op: het productieproces is erg interessant! Ik werk hier nu een jaar en ik heb het heel erg naar mijn zin. Het is een leuk bedrijf, met een ‘platte’ structuur. De deur staat hier altijd open! Ik heb leuke collega’s, waarvan ook een aantal hier via Mijn Prolinq werkt. Door persoonlijke interesse is Mijn Prolinq heel goed in het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever!”

“Door persoonlijke interesse is Mijn Prolinq heel goed in het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever!”

    Lynn de Waal

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq