Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #19 ‘Doorgronden van de functie’

2 juni 2022 - Takke Breukelen is dé partner voor constructies in de infrastructuur. Het kan zomaar zijn dat je hun naam al eerder op onze website hebt gelezen: zij vragen onze ondersteuning al geruime tijd bij het vervullen van hun vacatures.

Eveline Segaar is bedrijfsleider bij Takke Breukelen. Ze is onder andere verantwoordelijk voor de invulling van de capaciteit. Vanuit die functie is zij ‘onze klant’. “Ik ben echt heel tevreden over de wijze waarop Mijn Prolinq hun werk voor ons invult!”

Snappen wie we zoeken 
Eveline: “Wat onderscheidend is aan de werkwijze van Mijn Prolinq, is dat ze snappen wie we zoeken. Ze gaan veel verder dan de inhoud van een vacaturetekst. Ze snappen vooral erg goed welke mensen bij ons bedrijf passen. We zijn niet een heel groot bedrijf: we vinden het belangrijk dat medewerkers in ons team passen. Leendert en Bianca maken in de basis vaak al een goede inschatting.”

Aandacht voor de achtergrond
“Omdat ze veel aandacht aan de achtergrond van een functie besteden, klopt de ‘match’ vaak.” Eveline vervolgt: “Wanneer het bijvoorbeeld om het invullen van een leidinggevende functie gaat, weten ze precies naar welk type leidinggevende we op zoek zijn. Ze komen nooit met een hiërarchisch ingesteld persoon, terwijl wij behoefte hebben aan een functionele leidinggevende.”

Goede resultaten behaald
Eveline: “Mijn Prolinq heeft al vaak goede resultaten voor ons behaald, op verschillende gebieden: een modelleur, inkoper, werkvoorbereider en een planner. Recent hebben we dankzij hen een montageleider aangenomen, die aan het einde van de maand aan de slag gaat!”

Sfeer is medebepalend 
“Ik denk dat de onderlinge sfeer medebepalend is voor onze succesvolle samenwerking”, vertelt Eveline. “Ze zijn veel meer dan een ‘dozenschuiver’. We zoeken met elkaar naar de juiste kandidaten. Het gebeurt ook wel eens dat ze vastzitten. We kijken dan naar een andere insteek of functietitel. Ze durven met een bredere blik te zoeken wanneer het even niet lukt. En dat werkt!”

Persoonlijk communiceren
Eveline: “Ons contact is persoonlijk, maar zeker niet zweverig of vaag. Afhankelijk van de behoefte of noodzaak, communiceren we via mail, telefonisch, app of spreken we af voor persoonlijk overleg. De interactie is heel goed: ze bekijken voortdurend hoe ze kunnen meedenken. Door zo gericht te zoeken en door te vragen, nemen ze ons werk uit handen! ”

Eveline Segaar

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq