Mijn Prolinq

Deel deze blog

Klant aan het woord: Rometal

01 april 2021 - Wij werken zeer prettig samen met Rometal. Zij zijn een gerenommeerde partij in de zware hoogwaardige constructies voor de heavy lift industrie. Managing Director Martijn van Manen van Rometal is van zijn kant ook erg te spreken over onze samenwerking.

In deze blog gaat Martijn dieper in op onze relatie: hoe is de samenwerking tot stand gekomen, hoe bevalt het en wat is het perspectief voor de toekomst?

"Zij kennen de markt waarin wij werken goed!" 

Martijn: “Wij zijn via mond-tot-mondreclame in contact gekomen met Mijn Prolinq. Zij kennen de markt waarin wij opereren goed en de naam komt regelmatig voorbij. Recruiten is echt een vak! Bovendien ontbreekt het ons aan de tijd om dat zelf serieus op te pakken.” Martijn vervolgt: “De samenwerking bevalt goed, door de open en goede communicatie. Bovendien voelen wij veel betrokkenheid van Mijn Prolinq!”

"Gedegen voorselectie en vlotte afhandeling!"

“Mijn Prolinq zoekt op professionele wijze naar geschikte mensen voor onze organisatie”, licht Martijn toe. “Zij voeren een gedegen voorselectie en zorgen voor een vlotte afhandeling. Zij pakken de trajecten adequaat op en wij worden goed geïnformeerd over de tussentijdse voortgang.”

“Ik beveel Mijn Prolinq zeker aan!”

Martijn sluit zijn relaas over onze prettige samenwerking af met dé reden waarom hij onze diensten ook bij andere bedrijven zou aanbevelen: “Omdat Mijn Prolinq de markt waarin wij werken goed kent, is het voor mij een reden hen aan te bevelen bij andere bedrijven!”

    Rometal aan het woord

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq