Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #22 ‘Het voelt als verlengde van Lagersmit’

29 september 2022 - Lagersmit uit Alblasserdam is een Nederlandse organisatie met een groots internationaal karakter. Lagersmit, opgericht in 1856, ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige technische afdichtingsoplossingen voor roterende assen aan de maritieme sector en de industrie. Via een gemeenschappelijke partner heeft Lagersmit kennisgemaakt met onze dienstverlening. Naar volle tevredenheid, vertelt HR Officer Patricia van der Spek!

“Wij hebben Leendert van Mijn Prolinq in februari voor de eerste keer benaderd”, herinnert Patricia zich. “En sindsdien heeft Mijn Prolinq al drie vacatures voor ons weten in te vullen!”

Werk voor de lange termijn
Patricia: “Voor mij voelt het door de werkwijze van Mijn Prolinq alsof ze het verlengde van Lagersmit zijn op het gebied van recruitment. Ze besteden veel aandacht aan de intake van kandidaten. Voordat de kandidaten langskomen bij Lagersmit, hebben ze al een eerste gesprek gehad met Mijn Prolinq. Aan de hand van deze gesprekken maakt Mijn Prolinq een voorselectie voor ons. Als gevolg daarvan gaan wij met kwalitatief goede kandidaten in gesprek. Dat scheelt mij veel tijd en energie!”

Direct contact en gericht te werk
Inmiddels heeft Mijn Prolinq drie functies vervuld voor Lagersmit: een Strategic Buyer, een Service Coordinator en een CNC Operator. “En op dit moment werken zij nog aan vier andere vacatures. Het is fijn dat zij een kleiner bureau zijn. Door ons directe contact kan Mijn Prolinq heel gericht te werk gaan. Het specifieke netwerk van Mijn Prolinq sluit heel goed bij Lagersmit aan.

Van origine een familiebedrijf
Patricia: “Wij opereren internationaal en hebben zelfs een vestiging in China. We bieden 24/7 wereldwijde service en staan overal klaar voor onze opdrachtgevers. Desondanks zijn we van origine een familiebedrijf met een sterke regionale band. We zijn in korte tijd flink gegroeid maar, zijn nog steeds een platte organisatie waar de deur van de Directie altijd open staat.”

Overtuiging en vasthoudendheid
“Mijn Prolinq is heel goed in het bepalen van welke persoonlijkheden goed bij onze bedrijfscultuur aansluiten”, vervolgt Patricia. “Wat dat betreft zijn we heel tevreden met onze drie nieuwe collega’s die zij hebben aangedragen. Illustrerend voor de overtuiging en vasthoudendheid van Leendert is hoe één van de drie vacatures is ingevuld. Leendert en ik waren overtuigd na de gesprekken, maar de kandidaat maakte toch een andere keuze. Leendert bleef contact onderhouden en de kandidaat kwam al snel terug op zijn keuze en werkt nu naar volle tevredenheid alsnog bij ons!”

Gedegen voorwerk
Patricia, ter afsluiting: “Zoals je merkt, zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening van Mijn Prolinq voor het invullen van onze technische functies in het midden en hogere segment! Door het gedegen voorwerk weten zij precies welke kwaliteiten wij zoeken en welke persoonlijkheid bij ons past!”

Wil jij ook van onze dienstverlening gebruikmaken, als verlengde van je HR-afdeling? Neem dan contact met ons op.

Patricia van der Spek

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq