Mijn Prolinq

Deel deze blog

Meedenken over de hele linie

22 juni 2023 - Je laat het vertrouwde achter en begint een nieuw avontuur. Een spannende stap en Mijn Prolinq snapt dat. Wij denken mee, ondersteunen en adviseren jou van A tot Z: van het afstemmen van je wensen en ambities tot aan het bespreken van je nieuwe arbeidsovereenkomst en het opzeggen van je oude baan.

In dit artikel vertellen we meer over de wijze waarop we met je meedenken in de beginfase van het traject.

Nog geen idee?
Ook als je nog geen duidelijk beeld hebt van wat je wilt gaan doen, biedt Mijn Prolinq uitkomst. We gaan eerst een uitgebreid gesprek aan en ontdekken daarin je ambities en je exacte wensen. Omdat we met je meedenken, zie je zelfs opties waar je nog niet eerder aan hebt gedacht! Jouw wensen en ambities staan centraal. Door ons relevante netwerk van technische bedrijven en uitgebreide kennis over onze opdrachtgevers, stellen we alleen matches voor die kansrijk zijn en passen bij jouw ambities. Bovendien werkt Mijn Prolinq vooral lokaal, waardoor de woon-werkafstand gunstig is. Wil je afwisselend op locatie en thuis werken? Wij weten bij welke bedrijven dat kan!

Hulp met solliciteren
Daarnaast geven we eerlijke feedback op je cv en je presentatie. We weten wat een opdrachtgever zoekt. Door onze voorselectie en warme aanbeveling weet je zeker dat het een sollicitatie met potentie is. Wil je liever anoniem blijven tijdens het voortraject? Dat kan. Wat jouw wensen ook zijn: met Mijn Prolinq heb je de beste kans op een succesvolle match!

Oude baan opzeggen
Een nieuwe baan betekent ook afscheid nemen van je oude baan. Mijn Prolinq helpt deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij koesteren ook relaties op de lange termijn! Het voordeel is dat ook de overgangstermijn goed geregeld is: geen verloren tijd en je start soepel met je eerste werkdag bij je nieuwe werkgever.

Wil je dat we met jou meedenken en de juiste link leggen? Neem dan contact met ons op en we helpen je aan een nieuwe baan!

Mijn-Prolinq denkt mee

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq