Mijn Prolinq

Deel deze blog

Personal Recruitment voor Herman

26 november 2018 - Herman heeft via Mijn Prolinq zijn nieuwe baan als Constructeur gevonden, aansluitend bij zijn wensen en ambities. Lees verder hoe hij het werving- en selectietraject naar deze carrièrestap toe heeft ervaren.

Aan het woord: Herman Bretveld

Eerder dit jaar ben ik me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Ik richtte me in eerste instantie op functies als Werkvoorbereider en Projectorganisator, omdat ik daar mijn meeste werkervaring in had opgebouwd. Al mijn eerdere functies hebben ook altijd een sterk constructieve (rekenkundige) kant gehad. In mijn hart wilde ik als Constructeur door groeien.

Op zoek naar de volgende stap in mijn carrière heeft Mijn Prolinq mij geholpen om de juiste baan te vinden. Door mijn opleiding Civiele Techniek, in combinatie met mijn werkervaring op het gebied van staal, paste ik binnen hun doelgroep. In een goed persoonlijk gesprek zijn mijn ervaring, wensen en kansen besproken. Zij keken breder dan alleen mijn werkervaring en gingen dieper in op wat ik zelf wilde.

Zij waren van mening dat ik de juiste basis had en over de nodige capaciteiten beschikte om te doen wat ik zo graag wilde, namelijk: construeren. Mijn Prolinq heeft me in laten zien dat ik de stap kon maken van ontwerp in de aannemerij naar een ingenieursbureau. We moesten alleen nog een partij vinden die die kans wilde bieden.

Op basis van mijn wensen en ambities, is Mijn Prolinq aan de slag gegaan en hebben zij mijn nieuwe werkgever gevonden, waar ik inmiddels met plezier werkzaam ben. Ik kan Mijn Prolinq aanraden voor werkzoekenden die toe zijn aan een nieuwe baan of volgende carrièrestap.

Herman Bretveld - Constructeur

Personal Recruitment! 

Jouw wensen en ambities zijn ons vertrekpunt in de zoektocht naar jouw nieuwe baan.  We gaan samen met jou aan de slag op basis van wat JIJ belangrijk vindt! Wil je ook dat we jouw PR gaan doen? Meld je aan of neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq