Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #28 'Zo snel kan het gaan!'

2 maart 2023 - Op woensdagochtend de intake bij Mijn Prolinq en de introductie bij de opdrachtgever, woensdagmiddag op gesprek, vrijdag het voorstel én akkoord voor arbeidsovereenkomst. Leendert Romijn en René Burggraaff vertellen beide hun kant van het verhaal!

Leendert Romijn:
Dinsdagochtend 17 januari: Ik benader René Burggraaff via LinkedIn. Hij heeft een goed profiel als Engineer en Werktuigbouwkundige, uit de regio bovendien. Hij werkt relatief ‘ver van huis’.

Dinsdagavond 17 januari: René heeft hij zijn cv gestuurd en voor woensdag 18 januari maken we in de ochtend een belafspraak. Hij woont, net als ik, in Sleeuwijk.

Woensdagochtend 18 januari: Als ik mijn kinderen naar school breng, zie ik een bekend gezicht: René. Hij herkent mij ook en we maken kort kennis: ‘Haha, wat een klein wereldje!’

Woensdagochtend 18 januari: Zoals gepland telefonisch verder in detail getreden. De wensen en ambities van René besproken. Deze sluiten goed aan bij Van der Giessen B.V. in Werkendam, waar ik René voor in gedachten had. 

Woensdagochtend 18 januari: Nog vóór de middag heb ik René bij Van der Giessen geïntroduceerd. Zij begrijpen het belang van snel schakelen en willen graag kennismaken met René.

Woensdagmiddag 18 januari: Door omstandigheden kan het gesprek diezelfde woensdag plaatsvinden. René is op gesprek geweest en er is een wederzijdse klik.

Vrijdag 20 januari: René heeft zijn voorstel ontvangen en later die dag akkoord gegeven.  
Het tekenen is slechts een formaliteit!

René Burggraaff:
“Ik werkte in Schoonhoven, wat niet ideaal te bereiken is vanuit mijn woonplaats Sleeuwijk. Maar de belangrijkste reden waarom ik op de toenadering van Mijn Prolinq ben ingegaan, is de kans die Leendert bood om als werktuigbouwkundige aan de slag te gaan. In deeltijd volg ik de hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en dit is een mooie uitdaging.”

Sluit aan bij ambities
René: “Van der Giessen ken ik ook: het is immers in de buurt en de machinebouw waar zij in werken sluit helemaal aan bij mijn ambities. Ik had nog nooit te maken gehad met een tussenpersoon, maar de wijze waarop Leendert daar invulling aan geeft, is mij heel goed bevallen! Ten eerste is het fijn dat het zo snel ging. Het contact verliep heel soepel. Alle afspraken zijn nagekomen, de lijntjes waren kort en zowel Leendert als Van der Giessen reageerden heel snel.”

Direct een vaste aanstelling
“Ik ben op 16 februari begonnen”, vervolgt René. “Alles was goed geregeld, ik kon aanschuiven en direct gaan tekenen! Ik maak gebruik van het tekenpakket wat ik al ken: ik teken vooral machines voor de levensmiddelenindustrie. Dat geeft een goed gevoel, dat ik met iets wezenlijks bezig ben. Ik werk er nu een week en mijn eerste indruk is leuk en goed. Het is gemoedelijk, er wordt gelachen, maar ook serieus gewerkt. Er is veel onderling contact, omdat we in een open ruimte werken. En ik heb direct een vaste aanstelling gekregen!”

Zeer tevreden over dienstverlening
René: “Nadat Mijn Prolinq de arbeidsovereenkomst heeft afgehandeld, hebben we voor mijn eerste werkdag nog contact gehad. In dit gesprek wenste hij me succes voor mijn eerste dag bij Van der Giessen. Op mijn eerste dag heeft Leendert een taart laten bezorgen, waar ik goede sier mee maakte bij mijn nieuwe collega’s. Ik ben echt erg tevreden over zijn dienstverlening! Inmiddels hebben we elkaar wel alweer op het schoolplein gezien.”

Wil jij ook ervaren hoe vlot en zorgvuldig jij een nieuwe uitdaging kan aangaan? Bekijk dan de vacatures op onze website.

René Burggraaff 'korte lijntjes'

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq