Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog # 37 Uitdagende vacature vervult door Mijn Prolinq

14 december 2023 - Menno Schrijvershof vervult de rol van technisch manager bij Numafa Cleaning & Automation in Heinenoord. De lopende procedure voor het invullen van de vacature voor Lead Engineer leverde onvoldoende resultaten op. Hierop besloot Numafa de hulp in te schakelen van gespecialiseerde bureaus, waaronder Mijn Prolinq.

Menno: “Toen we binnen ons netwerk aangaven moeite te hebben met het invullen van de vacature, werd ons Mijn Prolinq aanbevolen.”

 

Numafa Cleaning & Automation

Numafa Cleaning & Automation is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële reinigings- en behandelingssystemen. Ze ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardige reinigingsmachines voor zowel de food- als de non-foodindustrie, en bieden volledige serviceondersteuning. Daarnaast vervaardigen ze systemen voor palletiseren, stapelen, ontstapelen, in- en uitvouwen en transport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heinenoord, met aanvullende vestigingen in Porcia, Italië, en Houston, Texas. Ze beschikken over een wereldwijd agentennetwerk. 

 

Uitdagende functie

Menno: “We namen contact op met Mijn Prolinq, waarna we kennis hebben gemaakt met recruiters Rebecca en Leendert. We hebben de vacature uitgebreid besproken en een geschikte tekst opgesteld. Het betreft een uitdagende functie: de Lead Engineer is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van projecten vanaf de order tot aan de oplevering.” Menno vervolgt. “Na overleg hebben we samen de zoektermen verder aangescherpt en ons specifiek gefocust op LinkedIn.”

 

Positief resultaat

“Dit heeft een positief resultaat opgeleverd. Onze toekomstige collega was geïnteresseerd in de functie en Mijn Prolinq ondernam direct actie. De kandidaat was al bekend met Numafa, maar had nog niet eerder gesolliciteerd. Bij de eerste ontmoeting bleken de vaardigheden van de kandidaat goed te passen. Ook sprak de sfeer bij Numafa de kandidaat aan. Na een tweede gesprek en de mogelijkheid een dag bij Numafa aan te sluiten, accepteerde hij ons aanbod en ging hij aan de slag.”

 

Plezierige samenwerking

Numafa Cleaning & Automation heeft nog twee openstaande vacatures via Mijn Prolinq, voor de functies van Lead Engineer en Mechanical Engineer. Menno: “Het is een uitdagende markt met weinig geschikte kandidaten in onze regio. Daarom ben ik tevreden over onze samenwerking. Het zijn professionals en ze zijn gespecialiseerd in ons vakgebied. Mijn Prolinq begrijpt wat wij doen en weet waar en hoe zij moeten zoeken. Het heeft al succes opgeleverd, en de samenwerking verloopt prettig.”

Ben je door deze referentie van Menno nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw openstaande vacatures kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

2231818 Mijn Prolinq   content december 2023   overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq