Mijn Prolinq

Deel deze blog

Vijf jaar Mijn Prolinq

18 februari 2021 - Wij vieren onze verjaardag! In januari 2016 zijn wij begonnen met het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers die werken in de metaal & constructieve techniek. Onderstaande quotes verwoorden haarfijn onze dienstverlening: voor de afgelopen 5 jaar, maar ook voor de komende jaren!

Aan de hand van een paar citaten van oprichter Leendert Romijn wordt precies duidelijk waar wij ons in de afgelopen vijf jaar hard voor hebben gemaakt! 

‘Ons uitgangspunt is dat we willen bijdragen aan persoonlijk werkgeluk door het tot stand brengen van duurzame relaties. Voor zowel kandidaten als werkgevers.’

Werkgevers
In de afgelopen vijf jaar huldigden wij onder meer het standpunt dat ‘behoud van waardevol personeel begint met het aantrekken van de juiste medewerkers!’ Het is voor opdrachtgevers ook van belang dat zij zich ‘niet blindstaren op een CV!’

Eerste indruk
‘Zonder goede intake, geen match!’ geeft het belang aan van de eerste indruk die een kandidaat achterlaat. Daardoor durven wij te stellen dat ‘bij Mijn Prolinq elk gesprek per definitie kansrijk is en daarom nooit tijdverspilling’!

Succes
‘Duurzame relaties bewerkstelligen tussen kandidaat en opdrachtgever, is voor ons een belangrijke indicator van succes: maar liefst 82 procent van de kandidaten die wij plaatsen zijn na een jaar nog steeds aan het werk bij de betreffende opdrachtgever óf hebben zelfs een vaste aanstelling gekregen.’ Dat is onze basis en die breiden we de komende jaren alleen maar verder uit!

    Vijf jaar Mijn Prolinq

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq