Mijn Prolinq

Deel deze blog

Werven met de tijd mee

13 oktober 2022 - Tijden veranderen! Functies veranderen, functie-eisen veranderen: juist in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat je als werkgever gebruikt maakt van actuele wervingsmethoden.

De voorbeelden van werkgevers die tevergeefs op hun ideale kandidaat wachten zijn eindeloos. Wij adviseren onze klanten dan ook in te zetten op ‘moderne’ arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een reëel aantal vrije dagen. Voltijd of deeltijd moet een bespreekbare factor zijn, want deeltijd is steeds vaker de wens van kandidaten. Daarnaast spelen flexibiliteit of de mogelijkheden tot thuiswerken tegenwoordig ook een belangrijke rol voor veel kandidaten.

Enthousiasme
Een andere, meer structurele afweging, is open staan voor mensen die op basis van wil en enthousiasme iets toe kunnen voegen aan een functie. Vaak duurt het iets langer voordat ze de specifieke vaardigheden voor een functie beheersen. De voordelen zijn echter dat jij als werkgever iemand kan inzetten, die bovendien in ruil voor de geboden kans een tomeloze inzet aan de dag legt!

Wil jij op weg geholpen worden bij het bepalen van jouw wervingsmethoden? Wij staan je graag bij met advies: neem contact met ons op!

wervingsmethode

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq