Mijn Prolinq

Deel deze blog

Back to work na Corona!

9 september 2021 - De zomer heeft zijn langste tijd wel gehad. De invloed van de coronamaatregelen wordt ook steeds minder bepalend. Tijd om weer ‘gewoon’ aan de slag te gaan! Die combinatie zorgt voor een ijkpunt: jij weet wat je wilt, maar kan je huidige werkgever jou die mogelijkheden bieden?

In dat geval is communicatie altijd het beste gereedschap! Maak je ambities bespreekbaar en deel ze met je werkgever: wanneer die weet wat er speelt, kan zij of hij er proactief mee omgaan!

Mijn Prolinq
Een andere optie is dat je niet precies weet wat je wilt, of in elk geval wat je níet wilt. Dan is het verstandig contact met ons op te nemen: Mijn Prolinq brengt samen met jou je ambities in beeld en maakt een plan hoe dat te bereiken bij je huidige werkgever.

Dan bestaat ook de mogelijkheid dat je wel degelijk weet wat je wilt, maar dat je er ook van bewust bent dat die ambitie niet haalbaar is bij je huidige werkgever: dat is helemaal hét moment om met Mijn Prolinq in gesprek te gaan! Wij ondersteunen je met het zoeken naar een plek waar jij je uitdagingen wel kan vervullen! 

Ogen geopend
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de coronaperiode en het thuiswerken je ogen heeft geopend. Heb ik nog wel zin in zoveel reistijd? Waarom verdoe ik mijn tijd in de files? Hoe kan ik mijn werk en privé beter op elkaar afstemmen? Wil je weer meer met je collega’s optrekken, of juist niet? Ook daar kunnen wij je in adviseren! Wat is er mogelijk binnen je huidige baan, of wil je het roer volledig omgooien: wij weten de weg in de metaal en constructieve techniek en we maken je graag wegwijs!

 Interesse? Neem dan contact met ons op via 0184 - 230 123 of info@mijnprolinq.nl.

Ambities

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq