Mijn Prolinq

Mijn Prolinq verbindt ambitieuze professionals op hoger- en middenkader met uw organisatie.

Daarom! Prolinq

Voor Mijn Prolinq is de ‘oranje draad’ het maken van een wederzijds eerlijk beeld. Wij ontzorgen u bij het werven en selecteren van professionals. Mijn Prolinq hecht veel belang aan persoonlijk contact. Wij maken samen met u een compleet en eerlijk beeld van de opdracht/vacature en van uw organisatie. U spreekt hierdoor alleen professionals die aansluiten bij uw wensen. Zo ontstaat een match naar uw verwachting. Deze manier van werken bespaart tijd, kosten en frustratie voor alle betrokken partijen. Wij zijn uw specialist in het werven en selecteren van ambitieuze professionals in de werktuigbouwkunde.

Werkwijze Optima ProLinQ

In de praktijk uit zich dat in:

  • Samen een compleet en eerlijk beeld van de opdracht/vacature en uw bedrijf schetsen;
  • Een compleet en eerlijk beeld van de geschikte professionals;
  • Nagetrokken referenties! (Iemand kan zich bewust anders presenteren, maar ook onbewust een andere beeld van zichzelf hebben, dan hoe hij/zij door opdrachtgevers is ervaren.)

Voor potentiële professionals betekent dit een functieprofiel, inclusief omschrijving van het type bedrijf, cultuur, grootte, harde eisen, wensen en verwachtingen. Deze omschrijving is van belang voor de professionals om vóóraf te weten.

Heeft u een vacature of project en kunt u zich vinden in onze aanpak?
Neem dan contact met ons op!

Nieuwsbrief

Ben je een opdrachtgever en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je aan.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq