Over Prolinq

Leendert Romijn

Leendert Romijn

Recruitment Consultant

In 2015 is Mijn Prolinq opgericht. Bij ons staat eerlijk, betrouwbaar, betrokken en kwaliteit voorop. Je kunt bij Mijn Prolinq terecht als Opdrachtgever en als werkzoekende Professional. Ik ontzorg je bij je zoektocht. Met mijn persoonlijke aanpak komen we samen tot een compleet en eerlijk beeld. Door mijn brede interesse en achtergrond heb ik ruime kennis en ervaring in techniek en met bedrijfsprocessen. Daarbij haal ik veel voldoening uit contact en het meedenken met diverse mensen en bedrijven.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en vrienden. Als ik even een gaatje kan vinden, stap ik op de motor, zet ik graag een plaatje (vinyl) op ga ik naar  een goed concert.

Leuk hoor al dat werken, maar er gaat zoveel vrije tijd in zitten! Daarom is plezier en voldoening in een baan erg belangrijk. 

Het geeft mij persoonlijk een goed gevoel als ik heb bijgedragen aan een juiste match, die aansluit bij jouw wensen of ambities! Mag ik jou ook ontzorgen? Neem dan contact met mij op!

Bel mij! E-mail mij!

Manon den Breejen

Office Assistent

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Mijn ProLinQ en verricht ik organisatorisch en financieel/ administratief breed ondersteunende back office werkzaamheden. Denk hierbij aan het actief zoeken naar de juiste match, voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Zodra ik de ultieme match heb gevonden, verzorg ik daarna alles vanaf de 1e kennismaking tot de overeenkomsten. Als alles goed verloopt is mijn missie geslaagd!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik speel korfbal bij HKC. Daarnaast houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn vriendinnen/familie. Ook ben ik een muziekliefhebber en kun je mij af en toe vinden op een concert of festival.

Bel mij! E-mail mij!

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq