Mijn Prolinq

Over Prolinq

Def MijnProlinq11

Rebecca Brummans

Recruiter

Mijn naam is Rebecca Brummans, ik ben 37 jaar en woon met mijn gezin in Gorinchem. In mijn vrije tijd tennis ik of loop ik in het bos met onze hond. Sinds kort doe ik ook een poging tot het spelen van de Cello, niet om aan te horen natuurlijk.

In mei 2023 ben ik Mijn Prolinq komen versterken als Recruiter. In deze functie combineer ik mijn eerdere ervaring in HR en (commerciële) techniek met wat ik echt leuk vind om te doen, mensen aan een baan helpen die echt bij hen past, en onze opdrachtgevers blij maken met een nieuwe collega.

Dat bij Mijn Prolinq kwaliteit boven kwantiteit gaat past goed bij mij. Ik vind het belangrijk om te tijd te nemen voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Zo kan ik achterhalen wat de wensen en eisen zijn aan beide kanten, zonder voorbij te gaan aan details die anders in de snelheid onderbelicht zouden blijven.

Of er nou een vacature open staat, of je wil als kandidaat of werkgever gewoon eens sparren over mogelijkheden, ik maak er graag tijd voor.

Def MijnProlinq15

Leendert Romijn

Oprichter / Recruitment Adviseur

In 2015 is Mijn Prolinq opgericht. Bij ons staat eerlijk, betrouwbaar, betrokken en kwaliteit voorop. Je kunt bij Mijn Prolinq terecht als Opdrachtgever en als werkzoekende Professional. Ik ontzorg je bij je zoektocht. Met mijn persoonlijke aanpak komen we samen tot een compleet en eerlijk beeld. Door mijn brede interesse en achtergrond heb ik ruime kennis en ervaring in techniek en met bedrijfsprocessen. Daarbij haal ik veel voldoening uit contact en het meedenken met diverse mensen en bedrijven.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en vrienden. Als ik even een gaatje kan vinden, stap ik op de motor, zet ik graag een plaatje (vinyl) op of ga ik naar  een goed concert.

Het geeft mij persoonlijk een goed gevoel als ik heb bijgedragen aan een juiste match, die aansluit bij jouw wensen of ambities! Mag ik jou ook ontzorgen? Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq