Mijn Prolinq

Over Prolinq

Leendert Romijn

Leendert Romijn

Relatiebeheerder / Recruiter

In 2015 is Mijn Prolinq opgericht. Bij ons staat eerlijk, betrouwbaar, betrokken en kwaliteit voorop. Je kunt bij Mijn Prolinq terecht als Opdrachtgever en als werkzoekende Professional. Ik ontzorg je bij je zoektocht. Met mijn persoonlijke aanpak komen we samen tot een compleet en eerlijk beeld. Door mijn brede interesse en achtergrond heb ik ruime kennis en ervaring in techniek en met bedrijfsprocessen. Daarbij haal ik veel voldoening uit contact en het meedenken met diverse mensen en bedrijven.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en vrienden. Als ik even een gaatje kan vinden, stap ik op de motor, zet ik graag een plaatje (vinyl) op ga ik naar  een goed concert.

Het geeft mij persoonlijk een goed gevoel als ik heb bijgedragen aan een juiste match, die aansluit bij jouw wensen of ambities! Mag ik jou ook ontzorgen? Neem dan contact met mij op!

Bel mij! E-mail mij!

Bianca van der Glas

Relatiebeheerder / Recruiter

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Mijn Prolinq. Als relatiebeheerder sta ik in contact met opdrachtgevers. Als recruiter ben ik voortdurend op zoek naar geschikte kandidaten en talenten. Heel belangrijk om beiden goed te leren kennen, om zo tot de beste match te komen.

Mijn ervaring in de zakelijke markt bij een financiële instelling en een autoleasebedrijf komen hierbij goed van pas. Hoewel autotechniek toch wel wat anders is, raak ik al snel thuis in de wereld van techniek waarin wij gespecialiseerd zijn. Ik hou ervan kandidaten blij te maken met passend werk, waar ze veel plezier en voldoening uit halen. En aan de andere kant is het leuk om te horen dat ook opdrachtgevers heel tevreden zijn met hun nieuwe collega's.

Werkplezier staat bij mij persoonlijk ook voorop! En ik gun dat iedereen. Heel mooi dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen. Buiten het werk geniet ik ook van het leven, het heerlijke buitenleven in de Hollandse polder, maar ook het Spaanse - strand - leven zoek ik graag op!

Bel mij! E-mail mij!

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq