Mijn Prolinq
tms
Vacatures:

Project Manager
Project Engineer
Mechanical Engineer
Lead Engineer
Service Monteur

Benieuwd naar de beschikbare vacatures?

Wij zijn Technical & Maritime Services (TMS): no-nonsense ontwikkeling en productie van oplossingen op werktuigbouwkundig gebied. Wij leveren gebruiksklare werktuigen die zich kenmerken door: efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Onze praktische en innovatieve knowhow stelt ons in staat unieke constructies te bedenken en te bouwen. Hierbij gaan we voor het hoogst haalbare in efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk internationale aannemers in offshore, baggerwerken, funderingstechnieken, zwaar transport, aanleg van kades en steigers en scheepswerven.

Door de jaren heen hebben we als werktuigbouwkundig ontwerp- en adviesbureau, een naam opgebouwd als specialist op het gebied van het ontwerpen en berekenen van kranen, boormachines, offshore, bagger en scheepswerktuigbouwkundige installaties. We ontwerpen en berekenen klant-specifieke machines en installaties die wereldwijd worden ingezet bij tal van uitdagende projecten. Bij het ontwerpen houden we rekening met nationale en internationale normeringen.

Door de unieke combinatie van de modernste computerprogramma’s met gedegen kennis zijn wij in staat om hoogstaande werktuigen en installaties te bedenken. Van concept tot constructie: wij ontwerpen de oplossing voor elk vraagstuk.

Waarom werken bij TMS:

Trainingen en cursussen, ontwikkelmogelijkheden

Verantwoordelijkheid,  fijne collega's die je graag wat leren

Internationale klanten en leveranciers

Innovatieve werkgever & mooie maatwerk­producten

Onze diensten

Scheepskranen

Wij ontwikkelen en bouwen in eigen beheer innovatieve elektrische en hydraulische kranen voor met name maritieme toepassingen. 

Offshore

Onze kracht ligt in de ontwikkeling van in de offshore toegepaste werktuigen. Vanuit de klantvraag ontwerpen we een concept, dat wordt omgezet naar een compleet engineering pakket. 

Componenten &  cilinders

Wij leveren componenten en hydraulische cilinders die toegepast worden in onder andere graaf- en grondverzetmachines, baggerinstallaties, offshore werktuigen en jacking systemen.

Bagger en bodemverbetering

Voor het aanleggen en onderhouden van kanalen, havens en vaarwegen ontwerpen en bouwen we werktuigen. 

Engineering

We hebben een naam opgebouwd als specialist op het gebied van het ontwerpen en berekenen van kranen, boormachines, offshore, bagger en scheepswerk­tuigbouwkundige installaties.

Verhuur

Naast het ontwerpen en bouwen van technische componenten uit de maritieme industrie, verhuren we componenten en werktuigen. 

Collega's aan het woord

Vacatures

Projectmanager Werktuigbouwkunde

Werkendam

Als technisch Projectmanager bij Technical & Maritime Services haal je energie uit het leiden en samen realiseren van specialistische projecten. Vanaf de conceptfase tot en met de bouw en turn-key oplevering van zware werktuigbouwkundige maatwerk machinestools en equipment

Service Monteur WTB / Hydrauliek

Werkendam

Als Service Monteur WTB / Hydrauliek heb je 2 rechter handen, sleutel je met plezier aan onze unieke, zware tools, machines en equipment. Verder werk je mee aan al onze bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

TMS aan het woord

Een greep uit de projecten van TMS

Is één van deze vacatures je op het lijf geschreven of vind je dat je goed past bij TMS? Solliciteer dan direct!

Wil je meer weten?
Neem contact op met mij via 0184-230123 of 06 139 712 95
of leendert@mijnprolinq.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq