Mijn Prolinq

Onze Aanpak

Wat zoek je in een toekomstige nieuwe medewerker?"... deze vraag staat bij ons centraal voor het vinden van een nieuwe collega! Niet alleen op basis van een functieprofiel, maar juist wat 'tussen de regels door' belangrijk is. Wij weten wat onze professionals zoeken en te bieden hebben. Door wederzijds een realistisch en transparant beeld te schetsen, stemmen we de verwachtingen vóóraf goed af. Hoe ziet de werkweek en -omgeving in deze functie er bijvoorbeeld uit? Met wie gaat diegene samenwerken? De kans dat de nieuwe medewerker bevalt en blijft, vergroten we hierdoor aanzienlijk. Resultaat: een hogere ROI en lagere recruitment kosten!

Interesse? Laten we kennis maken!

Inventarisatie

Je zoekt versterking voor je organisatie. Wij komen ter plaatse kennismaken en inventariseren: 

  • Wat je zoekt in een toekomstige nieuwe medewerker;
  • Wat de eisen zijn om in aanmerking te komen;
  • Wat jullie deze zeldzame kandidaten te bieden hebben. 

We brengen jullie vacature letterlijk in beeld!

Profiel match

Op basis van onze persoonlijke intake, starten we het wervingstraject.  We brengen in kaart wat voorgeselecteerde kandidaten zoeken. Alléén professionals die voldoen aan jullie eisen, selecteren we voor.  Je ontvangt van ons cv's met een korte toelichting wat ons getriggerd heeft om deze professionals voor te stellen. Eventuele aandachtspunten, geven we eerlijk vóóraf aan.

Sollicitatie

Je nodigt één of meerdere kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren onze professionals over het sollicitatietraject en stemmen de verwachtingen wederzijds goed af. Weet je al welke kandidaat het gaat worden?

Nieuwe medewerker

De beste kandidaat krijgt een aanbieding. Wij hebben vooraf al afgestemd of de voorwaarden wederzijds binnen een acceptabele range liggen om teleurstelling in dit stadium te voorkomen. Uiteraard sluiten we het traject graag af met een handtekening en felicitaties. 

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq