Mijn Prolinq

Onze Aanpak

"Wat wil JIJ?"... deze vraag staat bij ons centraal! Jouw ambities en wensen zijn ons uitgangspunt voor het vinden van jouw nieuwe baan! Wij weten wat onze opdrachtgevers zoeken en te bieden hebben. Door aan jou en onze opdrachtgevers een realistisch en transparant beeld te schetsen, stemmen we de verwachtingen vóóraf goed af. Hoe ziet je werkweek en -omgeving er bijvoorbeeld uit? Met wat voor collega's ga je samenwerken? De kans dat je nieuwe baan bevalt, vergroten we hierdoor aanzienlijk!   

Inventarisatie

We bespreken samen met jou:

  • Wat JIJ zoekt in je nieuwe baan;
  • Wat JIJ zoekt in een toekomstige werkgever.

Profiel match

We gaan actief op zoek naar mogelijkheden die aansluiten bij JOUW wensen en ambities. Alleen passende vacatures leggen we aan je voor. Met jouw goedkeuring stellen we je voor bij onze opdrachtgever en vooraf benadrukken wij wat JIJ belangrijk vindt!

Sollicitatie

Je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Wij informeren je over het sollicitatietraject en stemmen de verwachtingen wederzijds goed af. Aan jou de taak om onze opdrachtgever te laten inzien dat jij dé geschikte kandidaat bent. 

Nieuwe baan

Yes! Je krijgt een aanbieding. We bespreken de aanbieding en de voorwaarden met jou. Uiteraard sluiten we het traject graag af met een handtekening en felicitaties!

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq