Mijn Prolinq

Referenties opdrachtgevers

Rometal logo

Rometal

Martijn van Manen - Managing Director

“Wij zijn via mond-tot-mondreclame in contact gekomen met Mijn Prolinq. Zij kennen de markt waarin wij opereren goed en de naam komt regelmatig voorbij. Bovendien ontbreekt het ons aan de tijd om dat zelf serieus op te pakken. De samenwerking bevalt goed, door de open en goede communicatie. Bovendien voelen wij veel betrokkenheid. Mijn Prolinq zoekt op professionele wijze naar geschikte mensen voor onze organisatie. Zij voeren een gedegen voorselectie en zorgen voor een vlotte afhandeling. De trajecten worden adequaat opgepakt en wij worden goed geïnformeerd over de tussentijdse voortgang. Omdat Mijn Prolinq de markt goed kent, is het voor mij een reden hen aan te bevelen bij andere bedrijven!”

Van Noordenne Wapeningsstaal

Van Noordenne Wapeningsstaal

Willy & Henny - HR-adviseurs

"Wij hebben in december 2020 besloten om Prolinq in te schakelen voor onze vacature van Sales Enigneer Wapeningsstaal. Onze eerdere ervaring met Prolinq gaf ons het vertrouwen dat Prolinq de juiste partij was om deze vacature voor ons te vervullen. En inderdaad ook nu is gebleken dat de kennis en ervaring van Prolinq met onze branche van toegevoegde waarde was voor het vervullen van de vacature. Voor de vacature waarvan iedereen zei dat deze echt erg lastig te vervullen was heeft Prolinq na een uitvoerig gesprek over onze wensen meerdere kandidaten voorgesteld. En na 1,5 maand vanaf start opdracht tot tekenen van de arbeidsovereenkomst is de juiste kandidaat gevonden. Heldere communicatie en prettig contact tijdens het gehele traject. Super gedaan Prolinq, dankjewel!"

Helmink Hoontechniek

Michel Helmink - Directeur

"Wij waren op zoek naar een Technisch Commercieel Productiecoördinator. Een functie waarbij wij zelf lastig de juiste kandidaat konden vinden. Daarom contact opgenomen met Mijn Prolinq.  Het contact met Leendert verliep vanaf het begin naar volle tevredenheid. Hij verdiepte zich in ons bedrijf en de functie met als resultaat dat we nu de juiste man op de juiste plaats hebben zitten."

Logo Teken Adviesbureau Kraaijeveld

Teken & Adviesbureau Kraaijeveld

Peter Kraaijeveld – Directeur

“Wij hadden een vacature open staan waarbij we de hulp van Mijn Prolinq goed konden gebruiken. Het bleek voor ons zelf lastig om een goede kandidaat te vinden. Zij wilden graag met ons meezoeken. Dat is naar onze volle tevredenheid verlopen. Vooraf en tijdens het proces is Mijn Prolinq blijvend aan het meedenken om tot het gewenste eindresultaat "de juiste kandidaat" te komen. Nogmaals bedankt!”

Logo GS-Hydro

GS Hydro Benelux

Jeanine Chandansing - HRM

“Ik heb Leendert leren kennen als een uitstekende vakman. Gedurende de afgelopen 1,5 jaar heeft hij meegedacht over het invullen van een aantal vacatures en ik heb die samenwerking als heel prettig en constructief ervaren. Hij neemt de tijd om goed ik kaart te krijgen wat onze wensen zijn, en selecteert de kandidaten hierop. Daarnaast hebben zijn rustige persoonlijkheid en flexibele opstelling ervoor gezorgd dat we alle uitdagingen tot een goed einde hebben gebracht.”

Logo Optima Uitzendburo

Optima Uitzendburo B.V.

Klaas Dekker - Directeur

“Bij Optima Uitzendburo waren we op zoek naar een commerciële man met ervaring in de sector Elektrotechniek. Zelf kun je dan gaan zoeken maar dat kost erg veel tijd.
Wij hebben gekozen om de expertise van Mijn Prolinq te gebruiken. Dat is heel goed bevallen. We hebben een geadviseerde keuze gemaakt en de juiste man is momenteel bij ons aan het werk.”

Logo Everest

Everest Industriële Montage B.V.

Anko Meijboom – Director

“Samenwerking met Leendert Romijn is prettig en transparant. Leendert verdiept zich goed in de aanvraag en weet deze om te zetten naar een concrete aanbieding welke aansluit bij de wens. (De juiste persoon vinden voor het gevraagde profiel.)"

Logo Hollandia Structures

Hollandia Structures B.V.

Annie Langeweg – HR Manager

"Als HR Manager werk ik graag met bedrijven als Mijn Prolinq, omdat zij werkelijk een aantoonbare toegevoegde waarde hebben voor het werving- en selectieproces binnen ons bedrijf. Wij hebben baat bij een efficiënt proces, waarbij de juiste mensen met de juiste kwaliteiten tijdig kunnen worden geplaatst."

Professionals

Bekijken

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq