Mijn Prolinq

Referenties opdrachtgevers

TMS

TMS

Jan Albert Westerbeek - Directeur

“De kracht van Leendert is dat hij ons goed begrijpt. Hij is zorgvuldig in het formuleren van een vacature. Hij kijkt daarbij verder dan de inhoud. Ook het karakter van de kandidaat moet aansluiten! Hij is heel actief met social media: via zijn eigen site, LinkedIn en andere kanalen. Hij weet hoe hij kandidaten kan bereiken. Daarbij is Leendert heel benaderbaar. Ik zie hem als een collega en heb hem ook geïntroduceerd bij andere bedrijven.” Jan Albert, tot slot: “Zorgvuldig op de inhoud en kwaliteit staan voorop. Wij definiëren een aantal vacatures en Leendert neemt vervolgens alles uit handen. Mijn Prolinq maakt het waar!”

Vandergiessen

 Van der Giessen

Corinne van der Giessen - HR-manager

“De samenwerking verloopt prima. Leendert is een oprecht persoon. Hij kent de waarde van persoonlijk contact en hij weet precies waarover hij spreekt. Omdat Mijn Prolinq is gespecialiseerd in technisch personeel, weet hij precies welke vragen hij moet stellen. Zijn specialisme sluit naadloos bij ons werk aan! Afhankelijk van de functie bekijken we wat voor persoon we zoeken. Leendert voelt dat heel goed aan.”

Lagersmit

Lagersmit

Patricia van der Spek - HR-Officer

“Mijn Prolinq is heel goed in het bepalen van welke persoonlijkheden goed bij onze bedrijfscultuur aansluiten”, vervolgt Patricia. “Wat dat betreft zijn we heel tevreden met onze drie nieuwe collega’s die zij hebben aangedragen. Illustrerend voor de overtuiging en vasthoudendheid van Leendert is hoe één van de drie vacatures is ingevuld. Leendert en ik waren overtuigd na de gesprekken, maar de kandidaat maakte toch een andere keuze. Leendert bleef contact onderhouden en de kandidaat kwam al snel terug op zijn keuze en werkt nu naar volle tevredenheid alsnog bij ons!”

Van Noordenne Wapeningsstaal

Van Noordenne Wapeningsstaal

Willy & Henny - HR-adviseurs

"Wij hebben in december 2020 besloten om Prolinq in te schakelen voor onze vacature van Sales Enigneer Wapeningsstaal. Onze eerdere ervaring met Prolinq gaf ons het vertrouwen dat Prolinq de juiste partij was om deze vacature voor ons te vervullen. En inderdaad ook nu is gebleken dat de kennis en ervaring van Prolinq met onze branche van toegevoegde waarde was voor het vervullen van de vacature. Voor de vacature waarvan iedereen zei dat deze echt erg lastig te vervullen was heeft Prolinq na een uitvoerig gesprek over onze wensen meerdere kandidaten voorgesteld. En na 1,5 maand vanaf start opdracht tot tekenen van de arbeidsovereenkomst is de juiste kandidaat gevonden. Heldere communicatie en prettig contact tijdens het gehele traject. Super gedaan Prolinq, dankjewel!"

Helmink Hoontechniek

Michel Helmink - Directeur

"Wij waren op zoek naar een Technisch Commercieel Productiecoördinator. Een functie waarbij wij zelf lastig de juiste kandidaat konden vinden. Daarom contact opgenomen met Mijn Prolinq.  Het contact met Leendert verliep vanaf het begin naar volle tevredenheid. Hij verdiepte zich in ons bedrijf en de functie met als resultaat dat we nu de juiste man op de juiste plaats hebben zitten."

Logo GS-Hydro

GS Hydro Benelux

Jeanine Chandansing - HRM

“Ik heb Leendert leren kennen als een uitstekende vakman. Gedurende de afgelopen 1,5 jaar heeft hij meegedacht over het invullen van een aantal vacatures en ik heb die samenwerking als heel prettig en constructief ervaren. Hij neemt de tijd om goed ik kaart te krijgen wat onze wensen zijn, en selecteert de kandidaten hierop. Daarnaast hebben zijn rustige persoonlijkheid en flexibele opstelling ervoor gezorgd dat we alle uitdagingen tot een goed einde hebben gebracht.”

Hollandia Industrial B.V 

Anko Meijboom – Director

“Samenwerking met Leendert Romijn is prettig en transparant. Leendert verdiept zich goed in de aanvraag en weet deze om te zetten naar een concrete aanbieding welke aansluit bij de wens. (De juiste persoon vinden voor het gevraagde profiel.)"

Rometal logo

Rometal

Martijn van Manen - Managing Director

“Wij zijn via mond-tot-mondreclame in contact gekomen met Mijn Prolinq. Zij kennen de markt waarin wij opereren goed en de naam komt regelmatig voorbij. Bovendien ontbreekt het ons aan de tijd om dat zelf serieus op te pakken. De samenwerking bevalt goed, door de open en goede communicatie. Bovendien voelen wij veel betrokkenheid. Mijn Prolinq zoekt op professionele wijze naar geschikte mensen voor onze organisatie. Zij voeren een gedegen voorselectie en zorgen voor een vlotte afhandeling. De trajecten worden adequaat opgepakt en wij worden goed geïnformeerd over de tussentijdse voortgang. Omdat Mijn Prolinq de markt goed kent, is het voor mij een reden hen aan te bevelen bij andere bedrijven!”

Professionals

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq