Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #18 ‘De constante afstemming is een kwaliteit!’

12 mei 2022 -  Imen Wong Hai Kasem is HR-manager bij Brand Energy & Infrastructure Services. Het overkoepelende BrandSafway is een toonaangevende wereldwijde leverancier van access, gespecialiseerde diensten, bekistingen en ondersteuningen voor de industriële, bouw gerelateerde en infrastructurele markten.

Ze leveren aan meer dan 30.000 klanten over heel de wereld. In 2017 ontstond BrandSafway, toen Brand Energy & Infrastructure Services en Safway Group werden gecombineerd. Zij hebben ons exclusief gevraagd een beperkt aantal vacatures in te vullen. Imen legt uit met welke reden zij Mijn Prolinq hiervoor vragen.

Vertrouwen
Imen: “Wij hebben veel vertrouwen in Mijn Prolinq! Dat is gebaseerd op eerdere ervaringen en dat maken ze nu ook weer helemaal waar. In het begin was het even aftasten, maar zij hebben ons al snel weten te overtuigen met hun professionele benadering. De afstemming is goed, ze communiceren helder over de voortgang en het is fijn sparren: ze durven te vragen!”

Verschil
“Daar zie ik een duidelijk verschil met andere bureaus”, vervolgt Imen. “Inmiddels hebben we dankzij Mijn Prolinq een vacature voor projectleider ingevuld. De eerste lichting kandidaten sloot niet helemaal aan bij waarnaar we op zoek waren. In zo’n geval vragen ze goed door en hebben we uit de tweede lichting een kandidaat aangenomen die in mei is begonnen.”

Lange adem
Imen: “Wij werken met name in de petrochemie. Op dit moment is Mijn Prolinq voor ons op zoek naar een multidisciplinaire projectmanager. Bij voorkeur zien we kandidaten met ervaring in drie disciplines. Maar de petrochemie is een kleine wereld, er wordt veel in dezelfde vijver gevist. Mijn Prolinq gaat voor kwaliteit. Dan moet je af en toe een lange adem moeten hebben. Daarom bevalt de specifieke dienstverlening van Mijn Prolinq: ze houden ons voortdurend op de hoogte van het proces.”

Eerlijk
“De mogelijke kandidaten worden aan diepte-interviews onderworpen, waarbij Leendert en Bianca goed doorvragen” zegt Imen. “Zij vullen elkaar naadloos aan en met beiden heb ik perfect contact: ze reageren zo snel mogelijk. Ook wanneer iets niet lukt, draaien ze er niet om heen. We zijn eerlijk naar elkaar en dat vertrouwen moet je hebben: dat is verdieping!”

Bekijk hier de vacature!

Brand Energy & Infrastructure Services

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq