Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #43 De nieuwe service coördinator bij Hytech-Pommec

23 mei 2024 - Germaine Groeneveld heeft al een kwart eeuw ervaring als service coördinator. In haar zoektocht naar korter woon-werkverkeer, stuitte zij op een vacature van ons voor een baan bij Hytech-Pommec. Als service coördinator! In dit interview vertelt Germaine over haar achtergrond, haar nieuwe baan, onze bemiddeling én over skiën!

Germaine is 48 jaar oud, getrouwd en woont in Breda.

Nieuwe uitdaging
Germaine: “Op 3 juni begin ik als service coördinator bij Hytech-Pommec. Ik heb veel ervaring in deze functie, maar dit is een nieuwe uitdaging voor mij. Vooral omdat Hytech-Pommec ook internationaal werkt. Ik word verantwoordelijk voor het inplannen van tien buitendienstmedewerkers. Het werken met nieuwe technieken vind ik ook erg interessant. Het is belangrijk om de hoofdlijnen van de techniek te kennen, vooral voor de planning. Ik inventariseer de problemen van klanten, bepaal wie ze gaat oplossen en welk materiaal nodig is.”

Veel ervaring
“Ik heb al 25 jaar werkervaring bij verschillende werkgevers”, vervolgt ze. “Oorspronkelijk begon ik in de ICT en daarna maakte ik de overstap naar onderhoud aan kantoorpanden. Dat werk was heel breed. Later ben ik voor een bedrijf in airco’s gaan werken. Mijn huidige werkgever veranderde van locatie, wat me ertoe aanzette op zoek te gaan naar hetzelfde werk, maar dan met minder reistijd. Ik zag de vacature die Mijn Prolinq had geplaatst en reageerde meteen. Een dag later werd ik al benaderd.”

Binnen een week
Germaine: “Het was fijn dat de intake met Mijn Prolinq ‘s avonds via Teams kon plaatsvinden. Alles verliep snel en efficiënt via Mijn Prolinq. Vervolgens werd ik voorgesteld bij Hytech-Pommec. Binnen een week was alles rond! Hytech-Pommec is iets kleiner dan mijn eerdere werkgevers, wat mij aanspreekt vanwege de korte lijntjes. De gesprekken waren heel prettig en ik heb het gevoel dat ik mijn plek ga vinden. Ik ben meteen in dienst bij Hytech-Pommec gekomen!”

Efficiënt en flexibel
“Het proces via Mijn Prolinq is heel efficiënt en flexibel verlopen! Fijn dat ze zo goed meedenken en flexibel waren qua afspraken. Later had ik direct contact met Hytech-Pommec en werd Mijn Prolinq geïnformeerd hoe het proces verliep. Ze stuurden zelfs een kaartje met felicitaties! Ik ben heel tevreden en dankbaar dat het gelukt is.”

‘Op vlieghoogte komen’
Germaine: “Wanneer ik straks ‘op vlieghoogte ben gekomen’ als service coördinator, kan ik misschien een bijdrage leveren op de projectafdeling. Bijvoorbeeld door mee te denken over de planning, en te ondersteunen wanneer dat wenselijk is.” Ondertussen heeft Germaine haar nieuwe werkplek gezien en heeft ze kennis gemaakt met haar nieuwe directe collega’s. “Ik ben zelfs al uitgenodigd voor de golfclinic tijdens het personeelsuitje!”

Bergen
Germaine en haar echtgenoot zijn echte wintersporters en ook in de zomer verkiezen zij de bergen boven het strand. “We skiën in de winter altijd in Frankrijk, maar gaan daarnaast vrijwel elke week naar de kunstskibaan in Landgraaf! En komende zomer gaan we wandelen in de Dolomieten, in Italië.” Maar eerst beginnen bij Hytech-Pommec in Raamsdonksveer: “Daar heb ik veel zin in. Een mooi bedrijf, goed geregeld door Mijn Prolinq en vlak bij huis!”

Maakt de ervaring van Germaine je nieuwsgierig? Bekijk dan de vacatures op onze website.

2240749 Mijn Prolinq content 23 mei  Overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq