Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #21 De realistische droom van Leendert

8 september 2022 - Het is goed om te dromen. Doelen en verwachtingen die om voorrang strijden in iets wat je heel graag wilt en helemaal bij jou past! Leendert Romijn heeft ook een droom: een droom waar hij al meer dan zes jaar in zit en die hij graag met je deelt!

“Ik ben zeker een dromer. Maar wel een realistische dromer! Mijn droom heeft een hoge ‘bereikbaarheidsfactor’”, vertelt Leendert. “En dat merk ik gelukkig met enige regelmaat in de praktijk!”

Werk voor de lange termijn
Leendert: “Mijn droom werd werkelijkheid toen ik ruim zes jaar geleden met Mijn Prolinq begon. Na mijn ervaring in de uitzendbranche, had ik behoefte aan meer verdieping. Met Mijn Prolinq probeer ik mensen aan een baan te helpen. Een baan voor de lange termijn, waarbij hun kwaliteit en persoonlijkheid tot zijn recht komt. Inmiddels is mijn droom zo specifiek, dat ik ernaar streef dat elk technisch bedrijf in de regio Mijn Prolinq belt, wanneer zij op zoek zijn naar technisch personeel voor het midden en hogere kader. En, van de andere kant, dat elke actief of passief werkzoekende in de techniek ons belt.”

Vanzelfsprekend om ons in te schakelen
“Dat zie ik steeds vaker gebeuren”, vervolgt Leendert. “Steeds meer mkb’ers uit de regio Hardinxveld-Giessendam en Altena benaderen ons automatisch, wanneer zij op zoek zijn naar technisch personeel.” Leendert: “Vaak zijn dat bedrijven waarmee onze kernwaarden overeenkomen: transparant, eerlijk. Wij zijn niet gericht op het reactief en ad hoc vervullen van vacatures. We spelen in op de behoefte en zijn een soort rechterhand voor mkb’ers zonder HR-afdeling of met beperkte capaciteit. Wij bieden het complete pakket: strategisch meedenken, medewerkers voor de lange termijn vinden. Daarbij hoort dan ook de arbeidscommunicatie, de ‘werken bij pagina’ en andere vormen van attractieve recruitment.”

Regio en sectoren uitbreiden
Leendert: “Om terug te komen op ‘dromen’: ik streef er niet naar de grootste uitzendorganisatie van Nederland te worden. Wat ik wel een mooi doel vind is, gepaard aan de groei die ons klantenbestand nu maakt, de regio en eventueel ook de disciplines uit te breiden. Verder kijken dan de Alblasserwaard en Altena. We hebben nu zelfs al te maken met verzoeken voor het vervullen van vacatures in andere sectoren dan waar wij ons specifiek op richten. Dat ervaar ik als waardering voor de gedegen en persoonlijke wijze waarop we onze diensten verlenen!”

Autonoom kunnen werken
‘Persoonlijk’ is een woord wat vaak valt, in relatie tot Mijn Prolinq. Leendert: “Dat is één van onze kernwaarden. Dat gaat ook op voor ons eigen team. De bedrijfscultuur is zelfstandig, veelzijdig. Ik vind het prettig wanner collega’s zelf zaken oppakken. Daarbij komt dat ik het werk zelf veel te graag doe: ik wil niet hoofdzakelijk managementtaken! Ik houd van sparren met elkaar en feedback geven. Hier worden mensen gehoord.  

Op basis van vertrouwen
Leendert: “Door zo te werken, zie ik mijn droom steeds vaker uitkomen. Opdrachtgevers die op basis van vertrouwen en resultaten uit het verleden hun werving en selectie volledig uit handen geven. We mogen steeds vaker exclusieve vacatures vervullen. Onder naam en logo van een opdrachtgever werven is altijd beter voor de transparantie!”

Voel jij je aangesproken door de droom van Leendert? Voel jij je op je plaats waar ‘persoonlijk’, ‘lange termijn relaties’ en ‘zelfstandig werken’ een belangrijke rol spelen? Bekijk dan eens onze vacaturepagina en wellicht droom jij binnenkort met ons mee!

realistische droom Leendert

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq