Mijn Prolinq

Deel deze blog

Prolinq blijft zelf altijd doorleren!

28 oktober  2021 - Wij willen jou als kandidaat zo goed mogelijk ondersteunen. Door onder andere webinars te volgen, houden wij onze vakkennis up to date. Deze bijscholingen geven ons inzicht in specifieke recruitment thema’s. Zo weten we waar jij behoefte aan hebt en hoe wij deze behoefte zo goed mogelijk kunnen vervullen.

Buiten vakinhoudelijke kennis, ontwikkelen we ook ons inlevingsvermogen. Door zowel in de huid van de kandidaat als van de opdrachtgever te kruipen, zorgen we dat we de beste verbinding voor kandidaten en opdrachtgevers kunnen leggen.

Werven
‘Ontdek de kracht van wervende teksten’ is een onderwerp waar wij veel aandacht aan besteden. Nicol Tadema, schrijfster van het boek ‘Werven met Woorden’, deelt haar kennis via whitepapers en webinars. Met haar kennis zijn we in staat jou op de meest prettige manier te benaderen. Maar waar? Ook hier verdiepen we ons in: op welke kanalen ben jij actief en via welke weg wil jij het liefst benaderd worden? Dit breiden we ook uit naar LinkedIn met een masterclass. Geen vervelende berichtjes van wéér een recruiter, maar oprechte interesse in jou en jouw wensen en behoeften. Want die oprechte interesse is juist wat ons werk zo leuk maakt!

Bedrijfscultuur
Een belangrijk onderdeel van onze werkwijze is het werkbezoek. Voor we je aan een werkgever koppelen, gaan we eerst op bezoek. Door de locatie van een nieuwe werkgever zelf te bezoeken, weten we precies in welke omgeving je als kandidaat terecht komt. Dat is essentieel voor de cultuur-fit: het matchen van jouw verwachtingen van de bedrijfscultuur met de realiteit. Een vacature draait niet alleen om inhoud en kennis, maar ook om jou. Wij hechten veel waarde aan een match in het profiel én met de bedrijfscultuur.

Marktanalyse
Bij Mijn Prolinq ben je verzekerd van realistische vacatures. Voordat wij een vacature aannemen, maken we een grondige marktanalyse voor onze opdrachtgever. Daar pluk jij de vruchten van: je bent bij ons verzekerd van realistische salarissen en beloften. Zowel primair als secundair.

Zoals je kunt lezen, werken we constant aan onze kennis en werkwijze om jou zo optimaal mogelijk te voorzien in je behoeften. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan hier meer over onze aanpak voor opdrachtgevers of professionals.

leendert op werkbezoek

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq