Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #41 ‘Wij zijn echt een match!’

4 april 2024 - Esther Knoop is in maart gestart bij Mijn Prolinq. In dit interview stelt ze zich voor en vertelt ze enthousiast over haar zeer diverse functie, in recruitment, sales en marketing. Met haar brede achtergrond in interieurstyling, officemanagement en communicatie, wil ze haar vaardigheden in recruitment aanscherpen.

Esther komt uit Sleeuwijk en woont in Werkendam.

Korte lijntjes
“Dat is heel prettig, nu Mijn Prolinq sinds dit jaar hier vanuit Werkendam werkt”, zegt Esther. “Daarnaast is het vooral een voordeel dat we dicht in de buurt bij veel opdrachtgevers zijn. Dat betekent korte lijntjes en heel direct contact. We weten heel goed wat er speelt bij onze klanten!”

Steun en vrijheid
Esther constateert dat Mijn Prolinq een bekende naam is, mede dankzij mond-tot-mondreclame. “Dat ons-kent-ons gevoel geeft een enorme voorsprong.” Haar eerste weken zijn heel natuurlijk verlopen. “Ik voel mij al thuis en ik ben blij met mijn stap naar recruitment. Aan de hand van Leendert vind ik mijn weg en hij stimuleer mij zo zelfstandig mogelijk te werken. Ik voel steun én vrijheid. Mijn Prolinq en ik zijn echt een match!”

Diversiteit als kracht
Esther: “De diversiteit in ervaringen zie ik als mijn kracht. Daardoor kan ik snel schakelen tussen verschillende taken.” Ze vervolgt: “Het werk is uitdagend. Vooral het wegwijs worden in de technische en maritieme sector. Maar dat gaat vanzelf, net zoals het zoeken naar kandidaten, het connecten via LinkedIn en het introduceren van kandidaten bij onze opdrachtgevers.”

Leggen van verbanden
Esther beleeft nu al veel voldoening aan het combineren van kandidaten en functies. “Het leggen van de juiste verbanden vind ik geweldig. En dat is in de afgelopen periode al een paar keer goed gelukt: een kandidaat die ik heb voorgesteld, gaat zelfs al voor de tweede keer op gesprek!”

Waardevolle toevoeging
Met haar gevarieerde vaardigheden en enthousiaste aanpak wil Esther een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Mijn Prolinq. “Mijn doel is de wensen en eisen van kandidaten en opdrachtgevers goed te leren kennen, zodat ik de beste combinaties kan maken. En ik vind het fijn dat ik mijn ervaring in marketing en communicatie kan inzetten, bijvoorbeeld voor onze online content.”

Avontuurlijke reizen
Esther is 29 jaar oud en woont, zoals gezegd, in Werkendam. “Met mijn vriend. We hebben twee jonge kinderen, van 8 maanden en 3 jaar oud. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vriendinnen: naar het terras, naar festivals. Ik hou van gezelligheid. En we houden van avontuurlijke reizen: volgend jaar gaan we in januari met de kinderen op reis door Bali. Daar kijken we erg naar uit!”

2240566 Mijn Prolinq content 04 april Overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq