Mijn Prolinq

Deel deze blog

Job Alert: voor de baan die bij jou past

21 januari 2021 - Ben jij op zoek naar een baan in de metaal of constructieve techniek? Dan ben je bij Mijn Prolinq aan het juiste adres! 

Aanbod op maat
Wij nemen jouw tijd serieus. En de onze trouwens ook ;) Om ervoor te zorgen dat jij alleen vacatures ontvangt die echt bij jou passen, hebben we de Job Alert ontwikkeld. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuwe kansen binnen jouw marktsegment en hoef je geen tijd te verspillen aan aanbiedingen die niet aansluiten bij jouw profiel. Handig toch?

Wij zijn ervan overtuigd dat optimale betrokkenheid gedurende het hele matchingsproces resulteert in persoonlijk werkgeluk voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Daardoor creëren wij een duurzame relatie. En dat begint wat ons betreft bij het aanbieden van kansen die ook echt passen bij jouw behoefte en carrièreperspectief. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe Job Alert!

Creëer jouw specifieke profiel
Doordat we jou in het begin van het proces de mogelijkheid geven om je specifieke behoefte in te vullen, zorgen we ervoor dat jij je tijd zo efficiënt mogelijk kunt besteden. Je ontvangt namelijk alleen relevante vacatures, direct afgestemd op jouw specifieke wensen. Vanaf nu is het mogelijk om je eigen Job Alert aan te maken op onze website. Dit kan door op een aantal specifieke kenmerken te selecteren. Denk bijvoorbeeld aan regio, functiegroep en specialismen. Met deze handige tool maak je zelf een filter aan. Je ontvangt alleen een melding wanneer er een vacature beschikbaar komt die daadwerkelijk aan jouw criteria voldoet. Laagdrempelig én specifiek!

Maak hier snel en eenvoudig je persoonlijke Job Alert aan.

    Job Alert

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq