Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #41 Yunus Cicek klaar voor uitdaging bij Lagersmit!

11 april 2024 - Yunus Cicek begint in mei als kersverse QHSE-officer bij Lagersmit in Alblasserdam. Wij hebben hem begeleid naar deze nieuwe uitdaging. In dit interview vertelt Yunus over zijn nieuwe rol en zijn ervaring met onze dienstverlening.

Lagersmit biedt afdichtingsoplossingen voor schepen, pompen en getijdenturbines.

Kwaliteit en veiligheid
Yunus: “In mei begin ik als QHSE-officer bij Lagersmit. Mijn taak bestaat voornamelijk uit het waarborgen van kwaliteit en veiligheid binnen de organisatie.” Hij vervolgt: “Mijn achtergrond is divers. Ik heb ervaring met kwaliteitszorg in verschillende sectoren, zoals cosmetica, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen, detergenten, biociden, vaccins en in de zorg gewerkt.”

Wet- en regelgeving
“Belangrijk werk, vooral omdat het inspecteren van wet- en regelgeving en audits centraal stonden. Ik ben opgeleid in farmakunde en heb me gespecialiseerd in kwaliteitszorg in de farmasector. Met een sterke focus op projectmanagement en communicatie”, vertelt Yunus.

Contact via LinkedIn
Yunus: “Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik via LinkedIn in contact met Leendert van Mijn Prolinq. Na een eerste sollicitatiegesprek bij Lagersmit, ben ik in contact gebleven en een jaar later ben ik weer door Leendert benaderd. Dat heeft geleid tot een tweede gesprek en nu sta ik aan het begin van een nieuwe uitdaging!”

Open en eerlijk
“Vanaf het begin was de communicatie met Leendert open en eerlijk. Nadat hij mij voor de tweede keer benaderde, heeft zijn collega Rebecca het overgenomen en ook met haar had ik goed contact. Alles verliep heel snel en de afspraken werden via de app ingepland. Het mooie is dat ik direct een contract bij Lagersmit heb gekregen, zonder lange procedures!”

Ambitie
Yunus: “Als QHSE Officer bij Lagersmit zie ik het als mijn uitdaging om niet alleen te voldoen aan de regelgeving, maar om een voorbeeld te stellen in de branche. Mijn passie voor veiligheid en kwaliteit drijft me om elke dag te streven naar verbetering, zodat we niet alleen onze doelen behalen, maar ze overtreffen. Tijdens mijn gesprekken heb ik mijn toekomstige collega en twee leidinggevenden ontmoet, en dat klikte meteen. Ik kijk ernaar uit samen te werken met mijn directe collega’s en te rapporteren aan de directie.”

Gevarieerde functie
De werkzaamheden van Yunus bij Lagersmit zijn gevarieerd. “Enerzijds ben ik aanwezig op de productievloer, maar ook buiten het bedrijf voor audits en documentatiecontroles. Daarnaast heb ik ook veel kantoorwerk. Het is een actieve en gevarieerde functie. Het HSE-gedeelte, met de focus op veiligheid, spreekt mij ook enorm aan!”

Ben jij benieuwd hoe wij jou op weg kunnen helpen naar je nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

2240102 Mijn Prolinq content april Overzicht copy

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq