Mijn Prolinq

Deel deze blog

Mijn Prolinq werkt voor jou!

17 mei 2023 - Jij wil graag aan het werk? Laat Mijn Prolinq dan werken voor jou! We zetten ons uitgebreide netwerk uit de regio graag in om de baan en het bedrijf te vinden dat precies bij jou past. Stel, je neemt contact met ons op. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Bij Mijn Prolinq houden we van openheid en duidelijkheid: daarom leggen we helder uit welke stappen we gaan nemen om jouw droombaan te vinden!

Stap 1: Alles draait om jou
Het gaat om jou! Daarom beginnen we met jou te leren kennen. Wat vind je leuk om te doen? Wat vind jij belangrijk in een baan? Waar krijg je energie van? Wat vind jij een goede werkgever? Dit zijn misschien logische vragen, maar wel hele belangrijke. We inventariseren jouw wensen en kunnen daarmee de juiste richting bepalen. Hoe beter we weten wie jij bent, des te beter kunnen we voorspellen of jij gelukkig wordt van een vacature of niet.

Stap 2: profielen matchen
Met al deze informatie gaan we actief aan de slag. We zoeken naar vacatures die het best passen bij jouw profiel. Mijn Prolinq heeft, door al jaren intensief contact te onderhouden met vele werkgevers, veel inzicht gekregen waar jij nu profijt van hebt. We weten niet alleen wat een vacature inhoudt, maar ook hoe het is om voor dat bedrijf te werken, wat van je gevraagd wordt, wat de sfeer is en of dat dus goed past bij wat jij zoekt. We beloven ook alleen passende vacatures aan je voor te leggen. Nu is het aan jou om deze selectie te gaan doornemen.

Stap 3: kennismaken
Als je een leuke baan tussen de vacatures hebt gevonden, gaan we met jouw toestemming de werkgever benaderen voor een kennismaking. We benadrukken in dat gesprek gelijk wat jij belangrijk vindt. Uiteindelijk hebben beide partijen voordeel bij duidelijke verwachtingen. We informeren je van tevoren goed over het sollicitatietraject, zodat je weet wat je kunt verwachten en je jezelf goed kunt voorbereiden. Vervolgens is het aan jou om jezelf te zijn en te laten zien waarom jij de geschikte kandidaat bent.

Stap 4: nieuwe baan
Gefeliciteerd! Het is gelukt en je krijgt een aanbieding. We nemen alle informatie door en bespreken de voorwaarden, zodat alles duidelijk is voor je. Uiteraard kan je ook je vragen aan ons stellen. Nu nog de handtekening en felicitaties en je bent klaar om aan de slag te gaan!

Uiteraard stopt onze betrokkenheid niet bij het zetten van de handtekeningen. We blijven bereikbaar voor vragen en zijn ook nieuwsgierig hoe de nieuwe baan bevalt.

Wil jij met Mijn Prolinq ook deze stappen nemen? Bekijk dan alvast de vacaturepagina of neem contact op. Samen bekijken we dan wat bij JOU past en leggen we de juiste link.

Mijn-Prolinq-kandidaat proces

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq