Mijn Prolinq

Deel deze blog

Kansrijke gesprekken bij topbedrijven met behulp van Mijn Prolinq

15 juni 2023 - Het vinden van een nieuwe baan kan een uitdagende en tijdrovende taak zijn. Het vereist vaak veel inspanning om geschikte vacatures te vinden, sollicitaties te versturen en door het selectieproces te gaan. Helemaal als jij eigenlijk best lekker op je plek zit. Op zoek naar een andere manier, behoefte aan een bedrijf die meedenkt en de juiste contacten heeft waardoor je snel een beter passende baan vindt? Ga naar Mijn Prolinq! We bieden tal van voordelen voor kandidaten die op openstaan voor een nieuwe uitdaging die bij hen past. Alle sollicitatiegesprekken zijn bij ons kansrijk! Lees hieronder hoe wij dat voor jou realiseren.

Voorselectie is al een match
Ten eerste, wanneer je bij een bedrijf (potentiële nieuwe werkgever) aan tafel komt via Mijn Prolinq is dat per definitie kansrijk. Dit komt omdat Mijn Prolinq vooraf al een 360 graden match heeft gemaakt. Dit betekent dat je profiel en vaardigheden al zorgvuldig zijn geëvalueerd en afgestemd op de behoeften van de werkgever. Hierdoor kom je met een ander gevoel bij een bedrijf binnen, omdat de voorselectie al is gedaan. Dit vergroot je kansen op het verkrijgen van de gewenste baan en wordt er niet onnodige tijd verspild. 

Warme aanbeveling op zak
Ten tweede, wanneer je via Mijn Prolinq wordt voorgesteld aan een opdrachtgever, geniet je van een persoonlijke introductie en een warme aanbeveling. Dit geeft je een voorsprong ten opzichte van andere kandidaten, omdat je meteen opvalt en de aandacht van de werkgever trekt. Dit vergroot de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en verhoogt de kans op een succesvolle match.

Begeleiding bij onderhandelingen
Daarnaast biedt Mijn Prolinq ondersteuning bij salarisonderhandelingen en arbeidsvoorwaarden. Voordat je zelfs maar op gesprek gaat, zijn deze aspecten al bekend bij de opdrachtgever. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de expertise van Mijn Prolinq om ervoor te zorgen dat je een eerlijk en concurrerend aanbod krijgt. Dit bespaart je tijd en moeite bij het onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Binnenkomen zonder vacature
Een ander uniek voordeel van Mijn Prolinq is dat we je kunnen voorstellen aan bedrijven en opdrachtgevers, zelfs als er geen vacature openstaat. Dit komt doordat we een diepgaand begrip hebben van onze klanten en hun personele behoeften. Hierdoor kunnen wij proactief contact opnemen met potentiële werkgevers en jouw profiel presenteren. Dit opent de deur naar verborgen kansen en vergroot jouw unieke mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Relevant netwerk van technische bedrijven
Mijn Prolinq kent de markt en heeft een groot netwerk van technische opdrachtgevers. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie en weten welke bedrijven op zoek zijn naar technisch talent. Door onze langdurige relaties met opdrachtgevers begrijpen we de bedrijfscultuur goed waardoor we de link kunnen leggen met de juiste kandidaten. Dit vergroot de kans op een succesvolle en bevredigende werkervaring van beide partijen. Wij richten op langdurige relaties met opdrachtgevers en zijn niet gebaat bij kortetermijnpolitiek. Dit vertaalt zich in een meer persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij jouw behoeften en voorkeuren centraal staan.

Nog niet overtuigd van alle voordelen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen graag hoe Mijn Prolinq voor jou de juiste baan kan vinden of lees de ervaringen van andere professionals die een passende nieuwe baan vonden via mijn Prolinq.

makkelijk werk vinden met Mijn Prolinq

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq