Mijn Prolinq

Deel deze blog

‘Kijk op de toekomst 

20 april 2023 - Mijn Prolinq was aanwezig op het jaarlijkse kennisevent van Flexhub om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de flexbranche en arbeidsmarktcommunicatie. Voor Mijn Prolinq is dit altijd een mooie gelegenheid om vakgenoten te spreken en nieuwe inzichten op te doen. Met het thema ‘een kijk op de toekomst’ kunnen ook wij weer vooruit!

Sprekers
Tijdens het event heeft jurist en columnist Hendarin Mouselli ons op enthousiaste wijze bijgepraat over de nieuwste wetgeving in de flexbranche en hoe intermediairs hier slim op in kunnen spelen. Om de juiste link te kunnen blijven leggen bij Mijn Prolinq, is het belangrijk om ook regelmatig nieuwe inzichten op te doen en onze kennis up-to-date te houden om al onze klanten op de beste manier te kunnen blijven helpen. Op deze manier kun je blijven vertrouwen op de expertise van Mijn Prolinq.

Een ander interessant onderwerp was hoe je met een klein budget toch een grote groep mensen kunt bereiken. Spreker en recruitmentmarketeer Kevin van Houten gaf praktische tips en tricks hoe je in drie stappen tot de juiste arbeidsmarktcommunicatie komt. Als kers op de taart werd gesproken over ChatGPT, een chatbot met steeds verdergaande kunstmatige intelligentie, en hoe we dit als intermediairs eventueel kunnen inzetten.

Technologie
De dag begon en eindigde met Jaco Slagboom van Flexhub zelf. Zijn openingspresentatie was geheel door kunstmatige intelligentie neergezet. Op welke manier technologie in de toekomst ons vakgebied gaat beïnvloeden is nog onzeker, maar dat het een rol gaat spelen is wel duidelijk. Daarom kunnen we maar beter op de hoogte blijven van al deze ontwikkelingen en de voordelen gebruiken! Dit was een mooi onderwerp om met elkaar over na te praten tijdens de borrel.

Neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar datgene dat besproken is! Ook zijn we bereikbaar voor alle andere vragen natuurlijk.

Kennisevent Flexhub

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq