Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #17 ‘Ze bieden kwaliteit en denken oplossingsgericht!’

27 januari 2022 - Pascalle Elst is HR-manager bij M.I.P. Tanks & Silos. Zij hebben al een aantal keer gebruik gemaakt van onze dienstverlening. Pascalle geeft in dit interview weer hoe zij onze samenwerking ervaart.

Wanneer je op zoek bent naar een maatwerkoplossing voor de duurzame en veilige bulkopslag van complexe vloeistoffen of vochtgevoelige vaste stoffen, is M.I.P. Tanks & Silos je partner in duurzame opslagsystemen!

Composiet opslagsystemen
Het internationale familiebedrijf produceert composiet opslagsystemen. Ze zijn actief in verschillende markten, zoals de bouw, chemie, kunststof en milieusector. Met hun locaties in Rijkevorsel (België) en Moerdijk (Nederland) beschikt M.I.P. Tanks & Silos over de grootste productiecapaciteit van Europa. Ze begeleiden elk project van ontwerp en engineering tot en met levering en plaatsing.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Mijn Prolinq?
“Mijn Prolinq heeft ons zelf gecontacteerd. We hadden toen net een vacature welke lastig in te vullen was. Na een goed gesprek met Mijn Prolinq is de samenwerking een feit geworden.”

Wat verwacht je van een wervings- en selectiebureau?
“Wij verwachten van een wervings- en selectiebureau dat zij uiteindelijk de juiste kandidaat voor ons bedrijf vinden. Hiermee rekening houdend met kwaliteitsgaranties, transparante communicatie en eerlijke adviezen.”

Maak je ‘standaard’ gebruik van Mijn Prolinq wanneer je nieuwe medewerkers zoekt?
“Nee, alleen bij exclusiviteitsopdrachten. Voorbeelden uit het verleden hiervan zijn de vacature voor werfleider en de vacature voor projectleider.”

Wat maakt de dienstverlening van Mijn Prolinq onderscheidend?
“Ze weten heel goed waar hun sterktes liggen. Zo vragen ze goed door, zodat de perfecte match gevonden kan worden. Ze bieden kwaliteit en denken altijd oplossingsgericht!”

Voldoet Mijn Prolinq aan je verwachtingen en waarom?
“Ja, ze communiceren open en eerlijk. Ze blijven meedenken, waardoor de lastige vacatures altijd uiteindelijk ingevuld worden door goede kandidaten.”

Heb je nog een tip voor Mijn Prolinq?
“Doe zo voort!”

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

M.I.P.  Pascalle Elst

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq