Mijn Prolinq

Deel deze blog

Betere dienstverlening door jouw feedback

7 april 2022 - De vragen ‘wat wil jij?’ of ‘wat zoek je in een toekomstige nieuwe medewerker?’ staan bij ons centraal! Om zo optimaal mogelijk antwoord te geven op die vragen, willen we graag weten hoe jij onze dienstverlening ervaart. Daarom maken we gebruik van een nieuwe tool om alle klantervaringen te meten!  

We sturen met WhatsApp een link naar onze kandidaten of klanten. Via deze link kom je op het platform MTMO. Hier kun je op laagdrempelige wijze een waarde toekennen aan verschillende aspecten van onze dienstverlening.

Klantervaringen
Op basis van de reviews krijgen we inzicht in hoe kandidaten en klanten onze dienstverlening ervaren: de ideale manier voor ons om de puntjes op de ‘i’ te zetten! We vragen je om je ervaringen te delen via het platform. We waarderen jouw mening, want een blije klant of kandidaat is natuurlijk het mooiste wat er is. En door middel van jouw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Waarde
Daarnaast zijn de reviews van waarde voor toekomstige kandidaten en klanten. Op basis van jouw ervaringen krijgen ze een beter beeld van onze dienstverlening en weten ze welke standaard ze kunnen verwachten.

MTMO
Waarom wij werken met MTMO? Omdat het een superhandig en toegankelijk platform is wat direct in onze website geïntegreerd is. Op die manier kunnen we op een snelle en fijne manier reviews verzamelen, maar de resultaten ook direct op onze website showen. Heel transparant dus. 

Blijven verbeteren
Op basis van alle klantervaringen is onze algemene beoordeling een 9,2! Daar zijn we enorm trots op. We doen er dan ook alles aan deze score te behouden óf zelfs te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar de meest optimale manier van dienstverlening. Feedback? We horen het graag!

Wil jij jouw ervaringen met onze dienstverlening delen of alle reviews lezen? Bekijk dan onze MTMO-pagina.

MTMO

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq