Mijn Prolinq

Deel deze blog

Mijn Prolinq presenteert uitdagende vacatures bij Van der Giessen

8 februari 2024 - Mijn Prolinq geeft een exclusieve inkijk in de dynamische wereld van Van der Giessen, een prominente speler in de voedselverwerkende industrie. Het familiebedrijf uit Werkendam is gespecialiseerd in high-end rvs machinebouw voor ‘frietfabrieken’. Wij ondersteunen hen bij het zoeken naar gedreven talenten om hun team te versterken.

Van der Giessen staat bekend om zijn maatwerk projecten en geïntegreerde aanpak in engineering, fabricage en montage.

Expertise in innovatieve oplossingen
Van der Giessen is een kracht in de markt. De focus is gericht op het ontwerpen, leveren, installeren, en onderhouden van maatwerk machines, onderdelen en complete aardappelverwerkende productielijnen. Hun expertise ligt in het creëren van de verbindende elementen tussen de snijmachines, sorteermachines, trillers, blancheurs, bakovens en vriestunnels. Daarbij besteden ze speciale aandacht aan snelheid, volume en bereikbaarheid.

Met behulp van de door Van der Giessen ontworpen transportbanden, pompsystemen en bijbehorend constructiewerk, worden de grote massa's en stromen aardappelen en friet 24/7 in beweging gehouden en komen onder de juiste condities (tijd, temperatuur, in water of droog) aan bij de verwerkende machines. 

Mechanical Engineer
Van der Giessen zoekt onder andere een Mechanical Engineer. Deze rol vereist goed ruimtelijk inzicht. Dit inzicht is onder andere nodig voor het inmeten van bestaande situaties met een 3D-scanner. Maar ook het 3D-ontwerpen in Autodesk Inventor en het nauw samenwerken met de werkplaats en montage, om de ontwerpen tot leven te brengen.

Constructiebankwerker Lasser
De taken van een Constructiebankwerker Lasser draaien om het vanaf tekening in elkaar zetten van constructiedelen, het voltooien van laswerk (TIG en MIG), en het assembleren van machines tot een functioneel geheel, met een strikte kwaliteitscontrole voordat ze de werkplaats verlaten.

Buitendienstmonteur
Tot slot heeft Van der Giessen ook een vacature voor Buitendienstmonteur. Dat is een mobiele rol, waarin de monteur verantwoordelijk is voor de installatie van maatwerkmachines op diverse projectlocaties bij klanten in Nederland - ongeveer zestig procent - en de rest van Europa.

Prettige werkgever
Werken bij Van der Giessen betekent deel uitmaken van een ‘met elkaar’ mentaliteit. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar er heerst ook een sterke cultuur van onderlinge steun en samenwerking. Het is een plek waar innovatie, kwaliteit, en een hands-on aanpak centraal staan. Bovendien is het een prettige werkgever en een fijne partner!

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een vooruitstrevend bedrijf dat een stempel drukt op de voedselverwerkende industrie? Ontdek meer over deze boeiende mogelijkheden en de aantrekkelijke punten van werken bij Van der Giessen op onze landingspagina.

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq