Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #24 ‘Precies het werk wat ik wilde!’

17 november 2022 - Mede dankzij onze bemiddeling werkt Mijno Pruissen uit Hank sinds kort bij Den Breejen Shipyard als tekenaar en werkvoorbereider. Mijno was al een tijdje op zoek naar werk, waarbij zijn leeftijd het sollicitatieproces belemmerde.

Mede dankzij ons, want in onze ogen is de grootste kracht van Mijno zijn werkervaring. “Ik ben 61 jaar oud. Voor veel bemiddelingsbureaus is dat een probleem: niet voor Mijn Prolinq, zij hebben mijn ervaring door leeftijd juist positief ingezet!”

Goed gemotiveerd
Aan de motivatie van Mijno lag het zeker niet! “Ik wilde graag aan de bak en ik had ook wel specifieke ideeën en voorkeuren”, vertelt Mijno. “Eén daarvan was Den Breejen Shipyard in Hardinxveld-Giessendam. Mijn Prolinq heeft in heel korte tijd een aantal gesprekken geregeld, waaronder bij Den Breejen Shipyard. Mijn voorkeur ging uit naar tekenen en werkvoorbereiding, daarin heb ik 28 jaar werkervaring in deze branche. Ook als operator of als productiemedewerker kan ik uit de voeten, maar mijn voorkeur is het geworden!”

Materialen bestellen
Inmiddels werkt Mijno alweer enige tijd als tekenaar en werkvoorbereider. “In de tijd dat ik hier aan de slag ben, heb ik mij eigenlijk vooral met werkvoorbereiding bezig gehouden: materialen bestellen, zoals lagers en afdichtingen voor de schroefassen. Alles op basis van de data van een specifiek project. Het werk bevalt heel goed: ik heb fijne collega’s, de sfeer is gemoedelijk en ik word vrij gelaten. Onze afdeling bestaat uit acht man: het is precies wat ik wilde!”

Communicatie en voorbereiding
Mijno: “In het gesprek wat Mijn Prolinq voor mij regelde met Den Breejen Shipyard, bleek juist mijn ervaring een belangrijke factor. De werkwijze van Mijn Prolinq is mij erg goed bevallen. Ze reageerden snel en hebben mij in zeer korte tijd voorgesteld bij verschillende bedrijven. Ik heb drie gesprekken gevoerd, met het best mogelijke resultaat. De communicatie rond die gesprekken was goed verzorgd, net zoals de voorbereiding op die sollicitaties.”

Gedetacheerd
“Het eerste jaar werk ik als gedetacheerde via Mijn Prolinq. De intentie van Den Breejen Shipyard is dat ik na dat jaar bij hen in dienst kom. Ik begrijp dat mijn leidinggevende goed is te spreken over mijn werk, dus ik hoop hier nog een aantal jaar te kunnen werken. Ik heb het prima naar mijn zin en het is precies het werk waar ik al langere tijd naar zocht. Dankzij Mijn Prolinq zit ik hier helemaal op mijn plek!”

werkvoorbereider Mijno Pruissen

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq