Mijn Prolinq

Deel deze blog

Opmerkelijke Mijn Prolinq resultaten in 2023

15 februari 2024 - Wij kijken terug op een vruchtbaar 2023! Een jaar vol opmerkelijke resultaten in het vervullen van vacatures voor onze opdrachtgevers. Afgelopen jaar hebben we 143 kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgevers!

Van deze voorgestelde professionals is een indrukwekkende 83%, dat wil zeggen 118 kandidaten, uitgenodigd voor een gesprek.

Op gesprek
Van de kandidaten die op kennismakingsgesprek zijn geweest, is 59% doorgegaan naar een vervolggesprek. Daarvan is 60% daadwerkelijk in dienst gegaan. Er wordt maar één kandidaat per vacature aangenomen. Van de voorgestelde kandidaten is uiteindelijk 36% aangenomen! Dit onderstreept onze toewijding aan het vinden van de juiste kandidaten voor onze relaties.

Benutte bronnen
We hebben diverse bronnen benut en maar liefst veertien verschillende wervingskanalen ingezet om het beste talent aan te trekken. Dit brede spectrum garandeert een rijke diversiteit aan vaardigheden en ervaringen in ons kandidatenbestand.

Terugkerende klanten
In 2023 hebben we onze diensten aangeboden aan twintig relaties, waaronder tien terugkerende klanten die hun vertrouwen in Mijn Prolinq hebben gesteld. Daarnaast hebben we zeven nieuwe relaties mogen verwelkomen, die onze klantenkring succesvol hebben uitgebreid.

Trots
Bijzonder trots zijn we dat onze detavast-medewerkers die in 2022 zijn gestart, een jaar later zijn overgenomen door onze relaties. In een detavast-constructie wordt het traditionele detacheren gecombineerd met werving en selectie. Mijn Prolinq dankt alle relaties en kandidaten voor hun vertrouwen en uitmuntende samenwerking. We kijken uit naar een voortzetting van onze succesvolle samenwerkingen en naar nieuwe kansen om te groeien en te ontwikkelen in 2024!

Voor meer informatie over onze dienstverlening en referenties, bezoek onze website.

2231981 Mijn Prolinq   content januari 2024   overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq