Mijn Prolinq

Deel deze blog

‘De persoon achter het cv’

7 juli 2022 -  Kenmerkend voor onze werkwijze, is dat we altijd op zoek zijn naar ‘de persoon achter het cv’. We vinden het belangrijk dat zowel kandidaten als opdrachtgevers zich bewust zijn dat er meer is dan een cv! Een cv vertelt over je vaardigheden, niet over je persoonlijkheid.

Als opdrachtgever wil je weten of diegene met al die kwalificaties ook past binnen je team. De kandidaat die schuilgaat achter diploma’s en ervaring, is de persoon die wij in een team willen laten passen.

Kenismaken 
Wij besteden veel aandacht aan de intake: kennismaken pakken wij grondiger aan dan een hand geven en kwalificaties afvinken. Waarom ben je op zoek naar een - andere - baan? Wat is je persoonlijke situatie? Wat vind je leuk en wat juist niet? Hoe ziet je eigen sterkte-zwakte analyse eruit?

Passen
Zoals je ziet: onze kennismaking is grondig en is opgebouwd uit veel en verschillende vragen! Daarmee creëren we voor jou als kandidaat de voorwaarden voor de baan die het beste bij jou past. En daarmee krijgen we een helder beeld voor jou als opdrachtgever welke kandidaat naadloos aansluit bij de rest van je team!

Wil je meer weten over onze werkwijze, waarin ‘persoonlijk’, ‘menselijk’ en ‘teamverband’ kernwoorden zijn? Neem dan contact met ons op.

persoon achter cv

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq