Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #44 Persoonlijke én functionele samenwerking met De Klerk Staalbouw

13 juni 2024 - Onze relatie met De Klerk Staalbouw laat zien dat een sterke regionale connectie en een persoonlijke benadering kunnen leiden tot succesvolle werving en selectie. Hr-medewerker Rachel Heuvelman en personeelsmanager Robin van den Boom vertellen over de toegevoegde waarde van onze samenwerking.

Mijn Prolinq en De Klerk Staalbouw werken nauw samen op het gebied van werving en selectie

Persoonlijk contact
Robin: “Onze samenwerking met Mijn Prolinq is ontstaan uit persoonlijk contact. Leendert Romijn is een bekende van mij uit de regio. Hij nam het initiatief en benaderde ons. Leendert begrijpt goed wat wij nodig hebben en kent veel mensen binnen ons bedrijf.”

Groot netwerk
“Wanneer wij een vacature hebben, delen wij deze met Leendert. Hij publiceert de vacature en gaat proactief op zoek naar geschikte kandidaten binnen zijn netwerk. In plaats van te wachten op reacties, benadert hij zelf potentiële kandidaten. Leendert weet precies wat voor mensen wij zoeken en begrijpt onze bedrijfscultuur goed. Deze samenwerking gaat verder dan arbeidsbemiddeling; het is maatwerk”, vervolgt Robin.

Goede communicatie
Rachel voegt toe dat de samenwerking soepel verloopt dankzij de goede communicatie en het wederzijds begrip. “Leendert beschikt over een groot netwerk en handelt alles keurig af. Zijn communicatie is respectvol, open en eerlijk. Hij is oprecht. Dat sluit naadloos aan bij onze waarden en normen. Daardoor is het prettig zakendoen met Mijn Prolinq.”

Effectieve samenwerking
Een voorbeeld van de effectieve samenwerking, is te zien bij de lastige vacature die Mijn Prolinq onlangs nog heeft ingevuld “Dat was een uitdagende positie om in te vervullen, maar binnen een week had Leendert een geschikte kandidaat gevonden uit de regio. Iemand die wij zelf niet kenden, maar die perfect bij ons past. Het toont aan dat dit werk echt een vak is”, zegt Rachel.

Toegevoegde waarde
Voor Rachel en Robin is de toegevoegde waarde van Mijn Prolinq het maatwerk en het. “Leendert kent onze behoeften en werkt nauw met ons samen. Hij is meer dan een arbeidsbemiddelaar: hij levert maatwerk en zorgt voor de juiste match”, benadrukt Robin. “Wat mij betreft, is de relatie langdurig en bestendig. Het verloopt heel goed, zonder onnodig contact. We hebben contact wanneer dat nodig is.”

Functionele relatie
Robin: “Onze relatie duurt al een aantal jaar en bestond aanvankelijk voornamelijk uit onderling contact. De afgelopen maanden is dat veel concreter geworden. Sinds januari zijn al twee kandidaten die Mijn Prolinq heeft voorgesteld aan de slag gegaan. De rode draad is dat het een functionele relatie is.”

Wil jij ook optimaal gebruikmaken van ons grote netwerk? Neem dan contact met ons op.

2240749 Mijn Prolinq content 23 mei  Overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq