Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #35 ‘Snel resultaat met een goed gevoel!’’

5 oktober 2023 - Wij hebben een openstaande vacature voor onze ‘buurman’ Buyk Constructies in Hardinxveld ingevuld! Voor hen was het de projectleider naar wie ze al lang op zoek waren, voor Rebecca Brummans was het haar eerste plaatsing als recruiter bij Mijn Prolinq. Harm Buyk vertelt zeer tevreden over onze professionele en persoonlijke dienstverlening.

Familiebedrijf
Harm: “Ons familiebedrijf bevindt zich in een overgang van de tweede naar de derde generatie. We zoeken naar de juiste mensen op de juiste plaats, wat in de praktijk lastig blijkt te zijn. De rol van projectleider is afhankelijk van de kwaliteiten van de betreffende kandidaat. Dat kunnen we in onze bestaande structuur inpassen. Omdat we zelf geen succes boekten, hebben we Mijn Prolinq benaderd.”

Doelmatig & reëel
“Mijn Prolinq is echt een Alblasserwaards bedrijf. Doelmatig, met een normale mentaliteit. Ze denken mee en zijn realistisch!” Die aanpak leverde vlot resultaat op. Harm: “Wat ze precies gedaan hebben weet ik niet, maar het feit is dat ze op vrij korte termijn een uiterst geschikte kandidaat voorstelde. Hij komt weliswaar uit Lopik, maar was al van plan naar onze regio te verhuizen.” 

Specifieke wensen
Harm: “En hij voldoet aan onze specifieke wensen. We zochten naar een projectleider met ervaring in de staalbouw. Met zijn achtergrond in de civiele techniek en zijn kennis van ons tekenprogramma sluit hij heel goed aan.” Wat voor Harm vooral ook belangrijk is, is de persoonlijke klik. “Dat heeft Mijn Prolinq goed gescreend. Knap gedaan! Remco is een rustige en intelligente vent. Die indruk kreeg ik direct al tijdens ons eerste gesprek en werd in de volgende twee nog bevestigd.”

Aan professionals overlaten
Harm ervaarde de dienstverlening van Mijn Prolinq tijdens het hele traject als zeer prettig. “Heel veel is langs mij heengegaan en daar ben ik erg blij mee. Want hoewel het heel belangrijk voor onze organisatie is, vind ik werving geen leuk werk. Dat kun je beter aan professionals overlaten. Het proces verliep efficiënt. In goed overleg is de vacaturetekst afgestemd: details toevoegen, nuanceren of verduidelijken. De onderlinge communicatie was goed. Leendert en Rebecca zijn altijd bereikbaar en hebben mij op de hoogte gehouden wanneer dat nodig was.”

Verduidelijkt wensen
Harm: “Rebecca was aanwezig bij mijn eerste gesprek met Remco. Dat verliep heel natuurlijk. Ze verduidelijkte de wensen van beide partijen. Die aanpak scheelt aftasten en zoeken.” Het proces verliep bijzonder vlot. “Vlak voor de bouwvak stelde Mijn Prolinq Remco voor en nog voor de vakantie waren we mondeling akkoord. Na de bouwvak hebben we de puntjes op de ‘i’ gezet.” Remco komt direct in dienst bij Buyk Constructies. “Het gaat om een serieuze functie, dan vind ik het van vertrouwen getuigen dat daar geen bureau meer tussen zit.” Hoe dan ook is Harm blij en opgelucht. “Het invullen van de vacature duurde al veel te lang. Wij hebben uiteindelijk de bewuste keuze voor een recruiter gemaakt. Dan is het heel prettig dat het zo snel een resultaat oplevert, waar we een goed gevoel bij hebben!”

Stapje voor stapje
En de invulling komt op een zeer gewenst moment! “De zaken gaan ontzettend lekker. 2022 was ons beste jaar ooit en ook nu zijn we goed onderweg. We hebben ons team goed op orde. De aanwas van jonge medewerkers voor productie en montage is redelijk onder controle. We werven actief en presenteren ons op scholen en bij relevante opleidingen. Voor hogere functies weten we nu dat we zonder meer Mijn Prolinq kunnen inschakelen. Wij ontwikkelen ons stapje voor stapje: groei is geen doel op zich!”

 Spreekt de ervaring van Harm met onze werkwijze je aan? Zowel als kandidaat én als opdrachtgever zijn we je graag van dienst! Neem contact <LINK> met ons op voor meer informatie of bekijk onze vacatures.

Mijn Prolinq content 15 10 2023 Overzicht

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq