Mijn Prolinq

Deel deze blog

Vacature vervuld: Tevreden klant

11 maart 2021 - Van Noordenne Wapeningsstaal is een gerenommeerd lokaal bedrijf in Zuid-Holland. Wij zijn dan ook blij met onze samenwerking, en trots op de prettige ervaring die zij hebben overgehouden aan onze dienstverlening! Lees hier de reactie van Henny Prins, HR Adviseur bij Van Noordenne Wapeningsstaal:

“Wij hebben in december 2020 besloten om Mijn Prolinq in te schakelen voor onze vacature van Sales Engineer Wapeningsstaal. Onze eerdere ervaring met Mijn Prolinq gaf ons het vertrouwen dat Mijn Prolinq de juiste partij was om deze vacature voor ons te vervullen. En inderdaad, ook nu is gebleken dat de kennis en ervaring van Mijn Prolinq met onze branche van toegevoegde waarde was voor het vervullen van de vacature.”

Heldere communicatie
Henny Prins: “Voor de vacature waarvan iedereen zei dat deze echt erg lastig te vervullen was, heeft Mijn Prolinq na een uitvoerig gesprek over onze wensen, meerdere kandidaten voorgesteld. En na anderhalve maand vanaf start opdracht tot tekenen van de arbeidsovereenkomst is de juiste kandidaat gevonden. Heldere communicatie en prettig contact tijdens het gehele traject. Super gedaan Mijn Prolinq, dankjewel!”

Ben jij ook op zoek naar werknemers in de metaal en constructieve techniek? Neem dan even contact op, we horen graag waar je behoeftes liggen.

    Van Noordenne wapeningsstaal

    Nieuwsbrief

    Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

    Aanmelden

    Privacy Statement © Mijn Prolinq