Mijn Prolinq

Deel deze blog

Voordelen voor de opdrachtgever

22 juni 2021 - Als werkgever in de metaal en constructieve techniek ben je op zoek naar de beste medewerkers voor jouw organisatie. Mijn Prolinq heeft een aantal concrete en aantoonbare voordelen voor het vinden van deze professionals. Onze werkwijze vervult meer dan een vacature!

We zijn ervan overtuigd dat onze optimale betrokkenheid leidt tot werkgeluk voor zowel werkgever als werknemer: een duurzame relatie!

Uitdagingen
Wat voor jou uitdagingen zijn, is onze expertise. Je hebt niet voldoende tijd, je kunt je doelgroep niet goed vinden én niet goed bereiken… Soms wil je te snel schakelen, waardoor je de kwaliteit van de kandidaten uit het oog verliest. Het gevaar bestaat dat je minder focus legt op belangrijke details, waardoor er uiteindelijk toch geen duurzame verbinding plaatsvindt. Dat is zonde van je tijd en energie. Met onze werkwijze, expertise en uitgebreide netwerk weten we wél hoe we de beste kandidaat voor jouw vacature vinden!

Doelen
Jouw doelen zijn onze doelen! Snel en goed nieuwe mensen aantrekken, wervingskosten beperken en duurzaam medewerkers aannemen. Wij zetten recruitment strategisch in vanaf een vroeg stadium. Wij denken namelijk dat recruitment echt kan helpen met het realiseren van je organisatiedoelstellingen.

Verwachtingsmanagement
We bereiken de juiste match door te werken met een 360 graden blik voor zowel werkgever als werknemer. Daardoor stemmen we de juiste verwachtingen af. Omdat wij al in een vroeg stadium in gesprek zijn met opdrachtgevers en kandidaten, weten we de juiste verbindingen te leggen. Wij schetsen altijd een reëel beeld van de werkelijke situatie, waardoor elk gesprek kansrijk is!

Een aantal kenmerkende voordelen op een rijtje:

  • Groot netwerk in de techniek;
  • Technische expertise;
  • Reëel beeld van vacature, organisatie en kandidaat;
  • Behoud van waardevolle medewerkers;
  • Duurzame verbinding;
  • Blijvende betrokkenheid

Wil je meer weten over onze verbindende dienstverlening en de voordelen die het jou als werkgever biedt? Neem dan contact met ons op via 0184-230123.

voordelen werkgever

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq