Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #30 Jesse versterkt Mijn Prolinq

4 mei 2023 - Bij Mijn Prolinq werken we hard aan het vervullen van vacatures voor onze klanten, maar soms hebben we zelf versterking nodig. Die hebben we gekregen! Jesse Maasland (19) is in maart het team komen versterken als Recruitment & Sales Support. Zijn eerste weken zijn achter de rug. Jesse vertelt over zijn ervaringen bij Mijn Prolinq.

Hoe ben je bij Mijn Prolinq terecht gekomen?
“Ik had vorig jaar al eens eerder contact gehad met Leendert. Daar hield ik een goed gevoel aan over. De studie commerciële economie die ik volgde was voor mij geen goede match, dus ik ging op zoek naar een alternatief. Eerst werkte ik nog bij een andere werkgever in de energiesector. Vanwege dat eerdere goede gevoel nam ik dit jaar opnieuw contact op met Mijn Prolinq en dat bleek niet veranderd. Nu zit ik hier sinds begin maart!”

Vertel, wat doe je allemaal bij Mijn Prolinq?
“Momenteel ben ik vooral bezig met allerlei ondersteunende werkzaamheden. Ik bevestig bijvoorbeeld de afspraken tussen kandidaten en bedrijven, maak wervingsupdates, zodat onze klanten op de hoogte blijven van de status. Ook zoek ik online naar potentiële matches op verschillende platforms zoals LinkedIn. Met die selectie ga ik naar Leendert en bespreken we dat. Soms als een vacature veel technische kennis vraagt, springt Leendert al eerder bij. Ik ben vooral nu veel aan het leren en zo breid ik steeds weer wat taken uit. Zo ging ik laatst ook mee naar een klant om ook op die manier een bedrijf beter te leren kennen en heb ik samen met Leendert de Maintenance Next expo bezocht. Dat is een platform voor de onderhoudssector. Genoeg om te doen!”  

Hoe zie je de toekomst voor je?
“Na de zomer wil ik graag een nieuwe studie beginnen: Sales en Accountmanagement. Ik zou dit graag willen combineren met mijn werk hier bij Mijn Prolinq, want het bevalt me namelijk goed. Ik merk dat ik het leuk vind om de juiste match te vinden tussen de kandidaten en vacatures. Vanuit de opleider worden eisen gesteld aan een bedrijf als dat wordt ingezet in de studie, dus momenteel ben ik bezig om dat geregeld te krijgen. Het is dus nog even wachten hoe dat zal verlopen. Qua werk is het hier druk genoeg, dus daar zit wel toekomstperspectief in.”

Wat doe je graag naast je werk?
“Ik ben doordeweeks vooral sportief bezig. Ik speel in het eerste team van volleybalvereniging OKK70 in Hardinxveld-Giessendam. We trainen twee keer en hebben één wedstrijd per week, dus daar gaat wel veel tijd inzitten. Gelukkig vind ik dit ook heel leuk om te doen.”

Leendert en Jesse

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq