Mijn Prolinq

Deel deze blog

Veel belangstelling Werkend Altena

6 april 2023 - 29 maart stond Mijn Prolinq op het evenement Werkend Altena. Een unieke mogelijkheid voor werkzoekenden en jongeren om kennis te maken met bedrijven uit de omgeving voor een baan of stage. Het was mooi om zoveel enthousiaste bezoekers te zien in Fort Altena en aan hen te vertellen over de mooie werkkansen die in de omgeving te vinden zijn en hoe Mijn Prolinq hen daarbij kan helpen!

Laagdrempelig
Mijn Prolinq kon meerdere lokale bedrijven onder de aandacht brengen die staan te springen om talent. Het was mooi om te zien dat ook veel leerlingen aanwezig waren van meerdere scholen, zoals het Altena College, De Schans en het Willem van Oranje College. Het werkt om nu al laagdrempelig contact te leggen, zodat zij ook in de toekomst gemakkelijk hun weg kunnen vinden naar Mijn Prolinq en andere werkgevers in de regio! Uiteindelijk hebben we elkaar nodig. 

Prijsvraag
Speciaal voor deze dag hadden we een leuke prijsvraag georganiseerd. Bezoekers aan onze stand konden raden hoeveel bouten en moeren in de glazen pot zaten. Door de QR-code te scannen, konden ze hun schatting doorgeven. In totaal kregen we 59 inzendingen. De winnaar houden we nog even geheim en maken we in een apart bericht bekend. Houd daarom onze kanalen in de gaten. Spoileralert: de winnaar heeft exact het juiste aantal geraden!

We willen Werkend Altena bedanken voor het organiseren van deze geslaagde dag. Ben je niet op het evenement van Werkend Altena geweest, maar alsnog geïnteresseerd in een leuke baan in de eigen regio? Neem dan contact met ons op en we kijken wat mogelijk is!

Fotograaf overzichtsfoto: Bart Stoutjesdijk

MijnProlinq-Werkend-Altena

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq