Mijn Prolinq

Deel deze blog

Blog #14 ‘Ere wie ere toekomt!’

11 november 2021 - Wim Raes werkt sinds 1 november als Sales Support Executive bij Dieseko in Sliedrecht. Wij hebben hem begeleidt naar deze functie. Wim vertelt in deze blog over zijn eerste dagen bij Dieseko, en steekt de loftrompet over onze dienstverlening!

Het is natuurlijk lastig na drie werkdagen een compleet beeld te schetsen van een nieuwe baan, maar mijn eerste indrukken zijn zeer positief. Dat is niet verrassend, want het uitstekend verzorgde voortraject gaf mij een goed gevoel!

Basis
Als Sales Support Executive opereer ik tussen onze klanten en de organisatie. Ik vertaal klantaanvragen naar offertes. Nadat die basis is gelegd, kan onze productieafdeling de voorbereidingen opstarten. In samenspraak met de klant, begeleid ik hen door het traject. Op dit moment ontdek ik het klantenbestand en oriënteer ik me op de prijzen. Ik volg leermodules en heb ook al in het magazijn meegelopen om de producten te leren kennen.

Ervaring
Voorafgaand aan deze baan bij Dieseko heb ik onder andere ervaring opgedaan als Sales Engineer bij een serviceprovider en werkte ik in een salesfunctie bij een internationaal huur- en verhuurbedrijf. Net zoals mijn werk bij Dieseko, waren ook dat banen die prima aansluiten bij mijn studie Technische Bedrijfskunde, die ik in Heerlen heb gevolgd.

Persoonlijk
Hoewel ik niet actief zoek was naar ander werk, kriebelde het gevoel dat ik toe was aan iets anders. Via LinkedIn komen er regelmatig verzoeken binnen, waar ik normaal gesproken niet op reageer. Totdat ik het bericht van Bianca van Mijn Prolinq zag: dat sprong er door de persoonlijke benadering duidelijk uit! Mijn interesse was gewekt en het contact met Bianca leidde er toe uit dat zij mijn CV heeft voorgelegd bij Dieseko.

Positief
Mijn fysieke kennismaking bij Mijn Prolinq leverde een fijn gesprek op. Zowel zakelijke als persoonlijke aspecten kwamen aan bod. Heel dat voortraject gaf me door die complete benadering een prettig gevoel. Dat zette zich voort tijdens de sollicitatiegesprekken bij Dieseko. Het eerste gesprek was nog via Teams met de HR Manager, die een positief advies uitbracht aan het management. Daaropvolgend was het tweede gesprek met mijn direct leidinggevende op locatie, waarbij duidelijk sprake was van een wederzijdse klik. Ook tijdens dit gesprek viel de afwisseling tussen zakelijk en persoonlijk positief op. Het derde gesprek was tenslotte een informele kennismaking met het team: een week later tekende ik mijn contract bij Dieseko!

Vertrouwen
De persoonlijke benadering van Mijn Prolinq is mij zeer goed bevallen. Daardoor voelde ik mij geborgen en boezemde hun werkwijze mij veel vertrouwen in. Daarin onderscheiden zij zich echt, kan ik zeggen op basis van eerdere ervaringen. Ze waren tijdens heel het traject erg volledig in hun informatievoorziening: ere wie ere toekomt!

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk dan het complete overzicht

Bemiddelingtrjaect Mijn Prolinq

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq