Mijn Prolinq

Deel deze blog

Wist je dat: employer branding!

28 maart 2024 - Wist je dat het merendeel van de werkzoekenden tegenwoordig een bedrijf beoordeelt op basis van hun online reputatie en employer branding, voordat ze solliciteren? Een positieve digitale aanwezigheid is cruciaal voor bedrijven om talent aan te trekken!

Dit onderstreept het groeiende belang voor bedrijven om naast een sterke fysieke aanwezigheid, ook een positieve en aantrekkelijke digitale uitstraling te hebben.

Investeren in digitale aanwezigheid
Informatie is slechts een klik verwijderd: employer branding kan de sleutel zijn topkandidaten aan te trekken en te behouden. Wanneer je investeert in digitale aanwezigheid, kun je rekenen op een grotere pool van geïnteresseerde kandidaten en heb je een voorsprong in je zoektocht naar het beste talent.

Verbeteren online imago
Wij begrijpen het belang van deze trend en bieden onze expertise aan voor ondersteunen bij het verbeteren van je online imago. Door samen te kijken naar een strategie die de waarden en cultuur van je organisatie uitstraalt, helpen we bij het opbouwen van een employer brand, dat aansluit bij werkzoekenden.

Het is hoog tijd dat je digitale etalage de kwaliteiten van je bedrijf uitstraalt en zo de aandacht van het beste talent trekt! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mijn Prolinq - wist je dat employer branding

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq