Mijn Prolinq

Deel deze blog

Zomergroet vanaf het water!

2 augustus 2023 - Wist je dat je met een voormalige patrouilleboot van de Franse marine met een 380pk motor ook rustig door de Biesbosch kunt varen? Voordat de zomervakantie ook bij Mijn Prolinq van start ging, hebben wij als personeelsuitje een zeer gevarieerde vaartocht met een RIB gemaakt!

We hebben lekker rustig door de Biesbosch gevaren en uitgebreid genoten van de schitterende natuur. Vervolgens draaide de kapitein diverse kranen wagenwijd open en zijn we met zeventig kilometer per uur over de golven gevlogen!

Zomergroet
In feite was dat deel van de tocht een zomergroet aan een wezenlijk deel van onze opdrachtgevers en professionals. De RIB nam ons namelijk mee langs Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Dordrecht en weer terug langs Werkendam naar Sleeuwijk. We hebben op die manier behoorlijk wat klanten gezien die aan het water gevestigd zijn.

Lunch
Na de rustgevende én spectaculaire boottocht genoten we van een heerlijke lunch bij Brasserie Boven de Rivieren in Sleeuwijk. De brasserie is gevestigd in de jachthaven waar we op de RIB zijn gestapt. Het restaurant heeft een mooi terras met uitzicht over de jachthaven en het water.

Afscheid
Dit samenzijn betekende ook ons afscheid van Jesse. Na de vakantie begint hij met zijn nieuwe opleiding en baan in Sales en Accountmanagement. Rebecca en Leendert pakken op 21 augustus de actieve werving weer op. Tot die tijd zijn we voor urgente vragen bereikbaar. Fijne vakantie!

Mijn-Prolinq Personeelsuitje & afscheid

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq