Mijn Prolinq

Deel deze blog

Werken in regio Altena

14 maart 2023 - Alle werkzoekenden en andere geïnteresseerden opgelet! Op 29 maart staat Mijn Prolinq op het evenement Werkend Altena. Op deze dag kun je kennismaken met dertig bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Altena. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een baan die je wél energie geeft. Pak die mogelijkheid en bezoek Mijn Prolinq als je op zoek bent naar een baan in de techniek. Of bezoek één van de andere mooie bedrijven op Werkend Altena!

Matchmakers
Naast dat je met ons kennis kunt maken, zijn we vooral heel benieuwd naar jou! Vertel ons wat je geweldig lijkt, waar gaat je hart sneller van kloppen? Uiteraard kun je al een kijkje nemen bij al onze vacatures, maar wij zijn ook hele goede matchmakers! Mijn Prolinq weet altijd de juiste link te leggen tussen jou en het technische bedrijf in Altena waar jij op je plek bent. Dat is óns werk namelijk en daar krijgen wij energie van. Kijk maar eens naar de tevreden ervaringen van deze mensen die we hebben gekoppeld. Het maakt niet uit of je liever met je handen of hoofd werkt, misschien juist wel met beide! Het grote voordeel is dat veel van die banen gewoon in de regio liggen.

Kom naar Fort Altena
Werkend Altena is ontstaan om jou de mogelijkheden te laten zien van werken in de regio Altena. Op woensdag 29 maart is het dus zover. Schrijf de datum in je agenda. Waar het is? Werkend Altena wordt gehouden op de historische locatie Fort Altena. De dag begint om 10:00 en duurt tot 19:00. Je kunt het fort bezoeken wanneer het jou uitkomt en de toegang is gratis. Kom op 29 maart naar Fort Altena aan Tol 8 in Werkendam en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Werkend Altena

Nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Privacy Statement © Mijn Prolinq